Werken en leren

Cliëntbegeleiders Dagbesteding Multimedia | LVB | 28 tot 36 uur per week | Purmerend

Neem jij onze cliënten op een creatieve en veilige manier mee in de digitale wereld van nu?
Ga jij samen met hen de reis naar vlogger, dj of influencer aan en weet jij dit op een enthousiaste manier te vertalen in een haalbaar cliëntplan èn wil je graag regelmatig werken? Solliciteer dan nu bij ons Activiteitencentrum: Een stapje verder!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

2)

Wat ga je doen?
Word jij onze multimedia- en zorgheld op AC een stapje verder? Hier krijg je de kans om 13 jonge LVB-cliënten te helpen in de digitale samenleving. AC een stapje verder is een dagbesteding waar multimedia in combinatie met creativiteit centraal staan. Deze LVB-groep heeft veelal complex gedrag en psychiatrische problematiek waarvan velen een rugzakje vol negatieve ervaringen en teleurstellingen met zich meedragen. Daarom proberen wij aan te sluiten in hun belevingswereld en door deze jongeren te stimuleren in het aanleren van digitale vaardigheden waardoor zij beter zijn voorbereid op onze toekomstige nieuwe samenleving. Door het aanbieden van vele digitale activiteiten verwachten wij dat zij nieuwe talenten ontdekken en ontwikkelen waardoor we ook een ander perspectief voor deze doelgroep creëren. Wellicht een ander perspectief waar zij als kledingontwerper, fotograaf, verkoper, gamer, stylist, vlogger, DJ, YouTuber of influencer een eigen platform kunnen bouwen waar zij zichzelf kunnen laten zien. Of gewoon trots kunnen zijn op wat zij zelf hebben gecreëerd.

Wie ben jij?
Jij bent op de hoogte van alle ins- en outs rondom Instagram, weet welke (media)kanalen er in gezet moeten worden om vlogs goed tot zijn recht te laten komen en krijgt energie van creatief begeleiden op alle fronten. Daarnaast heb jij nog talloze ideeën om deze dagbesteding verdere invulling te geven.
Als cliëntbegeleider ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van de cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele ondersteuningsplannen. Je hebt een open houding in combinatie met een inlevend vermogen en je weet in te spelen op onverwachte en moeilijke situaties.

Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, betrouwbaarheid, gezelligheid en humor.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Een afgeronde opleiding hebt op MBO3/4 niveau richting maatschappelijke zorg;
 • Interesse en kennis hebt op het gebied van multimedia;
 • Flexibel mee kan bewegen met veranderingen in activiteiten, stemmingen en gedrag;
 • Creatief bent en beschikt over actuele kennis, vaardigheden en ervaring op het gebied van fotografie, film, muziek en software;
 • Thuis bent in de wereld van social media.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings;
 • Als Cliëntbegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.258,- en maximaal € 3.198,- (FWG 35) op basis van 36 uur;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mario Brinkman, coördinerend regiebegeleider via 0650986214. Hij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button! 

Solliciteer!

Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je cv te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202390.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Ook als cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel vacature