Corporate Recruiter | HR

Ben jij die Corporate Recruiter die zich vast wil bijten in het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor Prinsenstichting?  Met professionele kennis van de huidige arbeidsmarkt? Een echte verbinder met een positieve werkhouding en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Patriciamanueltrompet Blauw)

Als Corporate Recruiter bij Prinsenstichting ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse invulling van alle vacatures van A tot en met Z en een correcte onboarding van nieuwe medewerkers.  Dit doe je door het proactief bewerken van de arbeidsmarkt via o.a. Social media, netwerkevents en jobboards. Je stelt wervingsprofielen op en je gaat op zoek naar potentiële kandidaten via ons eigen systeem of via vacaturebanken. Voor verschillende functies voer jij de intakegesprekken, heb jij regelmatig contact met hiring managers en lever jij de juiste arbeidsmarktcommunicatie en werving strategie. Je voert intake en screenings gesprekken met kandidaten en stelt deze vervolgens voor aan de verschillende locaties en/of hiring managers.  Jij bent verantwoordelijk voor het doen van de juiste aanbieding aan de kandidaat en voor het administratieve proces omtrent de bemiddeling van deze kandidaten.

Daarnaast:

• fungeer je als 1e aanspreekpunt voor kandidaten tijdens het sollicitatieproces en alle leveranciers en partijen die te maken hebben met Recruitment;
  • organiseer je selectiedagen voor verschillende vacatures en/of locaties;
  • Zorg je voor de juiste employer branding voor Prinsenstichting als werkgever en ben je verantwoordelijk voor het beheer van de Social mediakanalen van Prinsenstichting;
  • lever je relevante managementinformatie en breng je ideeën in om het werving- en selectieproces te optimaliseren;
  • bespreek je na afstemming met de hiring manager het arbeidsvoorwaardenvoorstel met de kandidaten en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling ten aanzien van het indiensttredingsproces;
  • zorg jij voor een positieve “kandidaat ervaring” van sollicitanten. Door strakke procedures en heldere afspraken weet de interne “klant” wat ze wanneer kunnen verwachten;
  • optimaliseer en borg je een introductie, inwerk en ontwikkelprogramma waardoor de positieve ervaring uit de procedure wordt gecontinueerd.

De inhoud van de functie is een combinatie van uitvoering en adviestaken waarin er veel ruimte is om zaken zelfstandig op te pakken.

Daarnaast komen er een aantal operationele taken bij.  Eén ding is zeker, geen dag is hetzelfde!

Het team

Je komt te werken in een collegiaal HR-team. Aangestuurd door de manager HR en verder opgebouwd uit een drietal generieke HR-adviseurs, HR Servicedesk, tweetal verzuimregisseurs en een collega junior Recruiter.

Je werkt daarnaast nauw samen met de collega recruiters van de andere zorgorganisaties binnen de zorggroep De Opbouw waartoe Prinsenstichting behoort.

De HR-afdeling is enorm in beweging en dit brengt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het selecteren, binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van medewerkers en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Je bent communicatief - en adviesvaardig en werkt resultaat - en servicegericht.  Als persoon ben jij benaderbaar, enthousiasmerend, bezit je een van nature goed organiserend vermogen en ben je niet bang om anderen aan te spreken. Willen = kunnen en van elke vervulde vacature krijg je een goed gevoel! Maar je bent ook integer, flexibel en op samenwerking gericht! Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een afgeronde opleiding hebt op hbo-niveau in de richting van HRM;
  • ruime, relevante werkervaring hebt binnen het recruitment vakgebied;
  • op de hoogte bent van arbeidsmarktontwikkelingen;
  • actuele kennis hebt van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en Social media;
  • ervaring hebt met het professionaliseren van activiteiten op het gebied van werving en selectie en onboarding en daarbij oog voor het inrichten en borgen van deze activiteiten in beleid en processen;
  • bij voorkeur kennis hebt van ATS Systemen;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de arbeidsovereenkomst.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen de organisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.304,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg, zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing en e-learnings.
  • Een leuke werkplek in een team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij samen met ons verder groeien? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Ben je nieuwsgierig of deze baan bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Recruitment via 0299-459200. Onder het genot van een bak koffie of thee vertellen zij jou graag meer.

Wie wij zijn

Ook als Corporate Recruiter lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.