Werken en leren

Coördinerend Regiebegeleider | uren in overleg | Kwadijkerpark 54 | Purmerend

Reageer hier

Ben jij die Coördinerend Regiebegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg? Met gevoel voor een warme leefomgeving? Met een creatieve werkhouding, daadkracht en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan.

Wat ga je doen?
Door een samenwerking tussen teams Wonen en Dagbesteding is een uitdagende gecombineerde functie ontstaan. Het gaat om een functie waarbij je werkzaam bent op zowel de woongroep als de dagbesteding.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Coördinerend regiebegeleider. In deze functie ondersteun je het team van Kwadijkerpark 54 in zorgprocessen en coach je de teams bij het realiseren en coördineren van de afgesproken kwaliteit van zorg. Je houdt de regie in complexe- en crisissituaties en ondersteunt de teams waar nodig op cliënt- en teamniveau. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de betrokken gedragskundige en teamcoaches.

Wonen
Op Kwadijkerpark 54 wonen momenteel 9 ernstig meervoudig beperkte cliënten en hebben we een plekje voor de ziekenboeg. Het is een uiteenlopende groep cliënten, waar veel diversiteit in zorgvraag is. De cliënten variëren in leeftijd van 6 tot 71 jaar. De cliënten zijn grotendeels rolstoel afhankelijk met daarbij horende zorg. Wat onze groep uniek maakt is het contact leggen met de cliënt. Waar je bij de één gericht bent op gedrag en mimiek, kan je met de ander verbaal een gesprekje voeren. Hierdoor biedt je de cliënten zorg op maat.

Je bent verantwoordelijk om de cliënten dagelijkse zorg te bieden. Hieronder verstaan wij zowel de ADL als medische zorg, denk hierbij aan epilepsie, sondevoeding, zuurstof en dergelijke. Uitgangspunt is het bijstaan van de cliënten gedurende de dag in het ondersteunen dan wel overnemen van zorg. Onderdeel daarvan is het aanbieden van activiteiten en het indelen van de dag.

Dagbesteding
Kwadijkerpark 64 is een dagbestedingsplek waar cliënten met een meervoudig complexe beperking (MCB) en gedragsproblemen kunnen genieten van sfeeractiviteiten in groepsverband en individueel. De activiteiten zijn belevingsgericht en afgestemd op de individuele mogelijkheden van de cliënt.

Er is veel ruimte voor zintuiglijke activering en er wordt veel aandacht besteed aan de sfeer in de ruimte. Wij als woning bieden één keer in de week dagbesteding aan. Dit is op de vrijdag, de rest van de week bieden wij ondersteuning.

Wie ben jij?
Met jouw positieve houding weet je je collega’s te stimuleren en enthousiasmeren. Je draait je hand niet om voor een ontwikkelgesprek en haalt energie uit de afwisseling tussen coördinerende taken en het ondersteunen van de cliënten. Daarnaast ben je in het bezit van een hbo-diploma richting de zorg. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector. Het is belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en beschikt over voldoende levenservaring om deze cliënten de begeleiding te kunnen bieden die nodig is.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroep in de VG-sector is een pre;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?

Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

  • veel waardering van onze mooie doelgroep;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • een brutosalaris van minimaal €2986,- en maximaal €4264,- op basis van 36 uur (FWG 50 CAO GHZ);
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Meer weten?
Voor inlichtingen over deze functie kun je contact leggen met collega’s van de woning op telefoonnummer 0299-459253 Zij vertellen je graag meer!

Enthousiast?

Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer!
Het is ook mogelijk om je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 202428.

-

Reageer hier

-

Deel vacature