Werken en leren

Coördinerend Regiebegeleider | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Coördinerend Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

De Arendshoeve liggend aan de Seevancksweg in Oosthuizen is gerealiseerd in april 2016. Binnen Prinsenstichting is de locatie bekend onder de naam Seevancksweg. Op de Seevancksweg zijn drie woongroepen gehuisvest met verstandelijk gehandicapte volwassenen. Op het terrein van de Arendshoeve wordt tevens werk- en dagbesteding voor zowel externe cliënten als cliënten van de Seevancksweg geboden. De drie woongroepen, bestaande uit drie teams en het team van dagbesteding, werken nauw samen en vormen samen de Seevancksweg.

Op de woonlocatie Seevancksweg wonen met veel plezier 8 cliënten in de leeftijd van 23 tot 53. Elke cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer, waar zij veel waarde aan hechten. Veel van de cliënten gaan overdag naar de Dagbestedingsgroep van Seevancksweg. In de avond wordt er samen met de begeleiding gekookt, en ook gegeten. Er hang een huiselijke sfeer op de locatie, er wordt veel in samenwerking gedaan.

Wie ben jij?

Als Coördinerend Regiebegeleider, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, regisseren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning, begeleiding van cliënten met een complex-intensieve zorgvraag. Daarnaast werk je intensief samen met de andere coördinerend regiebegeleiders binnen de regio, draag je verantwoordelijkheid voor het coachen en ondersteunen van teams binnen of buiten de regio bij het realiseren en coördineren van de afgesproken kwaliteit van zorg, continuïteit en productie. Het bewaken van het budget, overall functioneren van de teams binnen de regio, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Ook ben je inzetbaar binnen de organisatie als er een vraag speelt die bij onze doelgroep hoort. Jij bent in deze rol een voorbeeld op de visie, waarden en principes van Prinsenstichting!

Je bent in het bezit van een HBO diploma niveau 6 Zorg & Welzijn aangevuld met een specifieke vervolgopleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Daarnaast is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden hebt;
  • inzicht hebt in zorgprocessen en teamdynamiek;
  • het vermogen hebt om werkzaamheden snel op te pakken;
  • een flexibele en creatieve werkhouding hebt;
  • vaardigheden hebt op het gebied van coaching en instrueren;
  • een proactieve houding hebt en kwaliteiten als ondernemend en teamplayer.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151,00 - € 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rick of Selma, tel.nr. 0299-459341.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature