Werken en leren

Coördinerend Regiebegeleider | Ouderen met een verstandelijke beperking | 21 – 32 uur | Assendelft

Reageer hier

Ben jij in het bezit van een zorg gerelateerd diploma en krijg jij energie van coördineren, signaleren en organiseren? Weet jij processen op cliëntniveau te vertalen richting teams en weet jij die helikopterview te behouden in een dynamisch werkveld? Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Coördinerend Regiebegeleider.


Jouw werkplek
Je gaat werken op onze locatie Dolomieten 21, niet in bella Italia, maar in het gezellige Assendelft. Dolomieten 21 is gelegen in de wijk Saendelft en zit gevestigd in een appartementen complex, samen met twee andere woonvoorzieningen van Prinsenstichting.
Op Dolomieten 21 wonen acht ouder wordende cliënten met de leeftijd tussen de 55 t/m 84 jaar. De cliënten functioneren op een midden-laagniveau en zijn bekend met stoornissen in het autistisch spectrum met daarbij voorkomende gedragsproblematiek. Cliënten mogen op Dolomieten 21 genieten van hun oude dag, de begeleiding is gericht op het bieden van warme zorg en een zinvolle dagbeleving. De cliënten vragen zorg en ondersteuning bij hun dagelijkse behoeften, wensen en verzorging. Wij begeleiden volgens de methode Gentle Teaching en Geef me de 5. Wij werken met vier verschillende diensten van 07:00 uur tot 22:30 uur.

Dit ga je doen

Als Coördinerend Regie begeleider ben je werkzaam in de cliëntzorg en heb je een voorbeeldfunctie in het uitdragen van visie, waardes en principes van Prinsenstichting. In samenwerking met je mede- Coördinerend Regiebegeleiders van de Dolomieten ondersteun je het team van Dolomieten 21 en andere teams in zorgprocessen en coach je de teams bij het leveren van kwaliteitszorg. Je houdt de regie in complexe- en crisissituaties en coacht de teams waar nodig op cliënt- en teamniveau. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de betrokken gedragskundige en teamcoaches.

Je vervult ook een regiebegeleiders functie waarbij je het ondersteuningsplan opstelt van een aantal cliënten en verantwoordelijk bent voor de uitvoering hiervan.

Het bewaken van het budget, overall functioneren van de teams binnen de regio, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Speelt er een complex vraagstuk binnen de organisatie? Jij gaat er mee aan de slag en adviseert of handelt vanuit jouw expertise.

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.


Dit ben jij
Je bent van nature een verbinder en weet rust en overzicht te creëren in complexe situaties. Je weet van aanpakken, kunt anderen motiveren en stimuleren met jouw goede ideeën en houdt op een gelijkwaardige manier de regie. Je werkt mee aan de ontwikkeling naar een zelf organiserend team en bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in de zorg, je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

We zien graag dat je;

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • minimaal in het bezit bent van een zorggerelateerd MBO 4 diploma;
 • inzicht en interesse hebt in zorgprocessen en teamdynamiek.

Wat wij bieden:
Een uitdagende veelzijdige functie met een perfecte combinatie van coördineren en ‘zorgen’, als je het ons vraagt. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met gezellige collega’s die graag van jou leren. Prinsenstichting is een lerende organisatie en we geloven in de kracht van samenwerking.

Verder:

 • bij gebleken geschiktheid een vast contract met twee maanden proeftijd;
 • een brutosalaris van minimaal € 2.821,- tot maximaal € 3.938,- op basis van 36 uur. De functie is ingedeeld in FWG 45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 2% extra loonsverhoging conform de CAO per december 2024;
 • een introductiebijeenkomst om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling en collectieve verzekering
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Coördinerend Regiebegeleider Debby Baas, 0657822917 of bel de locatie op 0613910422. Zij vertellen jou graag meer!

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?
Reageer dan via de button op deze toffe functie!


De sollicitatieprocedure
1. Reageer
2. Telefonische kennismaking met Recruiter
3. Kennismakingsgesprek op Dolomieten 21
4. Meeloopdienst
5. Arbeidsovereenkomst

Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook als Coördinerend Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

-

Reageer hier

-

Deel vacature