Coördinerend Regiebegeleider | Dagbesteding

Ook als Coördinerend Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

J&M Hand Voor Oren 400)

Op het activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 bieden wij van maandag t/m vrijdag dagbesteding aan (jong)volwassenen cliënten, variërend van een leeftijd tussen de 15 en 42 jaar, met een matige verstandelijke beperking. Autisme en gedragsproblematiek komen voor onder deze cliënten.

De begeleiding bestaat voornamelijk uit het bieden van een veilige en stabiele omgeving en adequaat handelen bij de door de cliënt uitgezonden signalen. De cliënt is altijd het uitgangspunt in onze begeleiding.

Als Coördinerend Regie begeleider, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, regisseren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning, begeleiding van cliënten met een complex-intensieve zorgvraag. Daarnaast werk je intensief samen met de andere coördinerend regiebegeleiders binnen de regio, draag je verantwoordelijkheid voor het coachen en ondersteunen van teams binnen of buiten de regio bij het realiseren en coördineren van de afgesproken kwaliteit van zorg, continuïteit en productie. Het bewaken van het budget, overall functioneren van de teams binnen de regio, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Ook ben je inzetbaar binnen de organisatie als er een vraag speelt die bij onze doelgroep hoort. Jij bent in deze rol een voorbeeld op de visie, waarden en principes van Prinsenstichting!

Je bent in het bezit van een hbo-diploma niveau 6 Zorg & Welzijn aangevuld met een specifieke vervolgopleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Daarnaast is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat.

• uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden hebt;
  • inzicht hebt in zorgprocessen en teamdynamiek;
  • het vermogen hebt om werkzaamheden snel op te pakken;
  • een flexibele en creatieve werkhouding hebt;
  • vaardigheden hebt op het gebied van coaching en instrueren;
  • een proactieve houding hebt en kwaliteiten als ondernemend teamplayer.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 50 (maximaal € 3.894,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Sven Heijnemans of Yvonne Butterman op tel.nr. 06-47958317.