Werken en leren

Coördinerend Regiebegeleider | 28 uur | Regio Kind en Jeugd

Voor verschillende kind- en jeugdlocaties in Purmerend en omgeving zijn wij op zoek naar een Coördinerend Regiebegeleider. Ben jij die Coördinerend Regiebegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg en klaar voor de volgende stap in je carrière? Heb jij gevoel voor duidelijkheid en structuur? Een creatieve werkhouding en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

X & J Website 1)

Wat ga je doen?
Als Coördinerend Regiebegeleider voor de regio Kind en Jeugd, ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, regisseren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een intensieve zorgvraag. Het gaat hierbij om dagopvanglocaties en woongroepen in Purmerend en omgeving.

Daarnaast werk je intensief samen met de andere coördinerend regiebegeleiders binnen de regio, draag je verantwoordelijkheid voor het coachen en ondersteunen van teams binnen of buiten de regio bij het realiseren en coördineren van de afgesproken kwaliteit van zorg, continuïteit en productie. Het bewaken van het budget en overall functioneren van de teams binnen de regio, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Ook ben je inzetbaar binnen de organisatie als er een vraag speelt die bij onze doelgroep hoort. Jij bent in deze rol een voorbeeld op de visie, waarden en principes van Prinsenstichting!

Hoe pas je in het team?
Je bent in het bezit van een hbo-diploma niveau Zorg & Welzijn, aangevuld met een specifieke vervolgopleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Het is belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en beschikt over voldoende levenservaring om deze cliënten de begeleiding te kunnen bieden die nodig is. 

Daarnaast beschik je over:

 • uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • inzicht in zorgprocessen en teamdynamiek;
 • goede planning- & organisatievaardigheden;
 • het vermogen om werkzaamheden snel op te pakken;
 • een flexibele en creatieve werkhouding;
 • vaardigheden op het gebied van coaching en instrueren;
 • een proactieve houding en kwaliteiten als ondernemend teamplayer.

Voldoe je aan de gestelde eisen en kun je met stressbestendigheid en vertrouwen kijken naar de mogelijkheden van deze doelgroep? Ga je moeilijke discussies niet uit de weg en zie jij jezelf als een stabiele factor voor de regio Kind en Jeugd? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden wij?
Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG50, met een brutoloon van minimaal €2.815,- en maximaal €4.019,- op basis van 36 uur;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting op de gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot Shop
 • een leuke werkplek in zelf organiserende teams met enthousiaste, betrokken collega’s!
   

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
 
Als Coördinerend Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Monique Strik, Coördinerend Regiebegeleider, Regio Kind & Jeugd, via 06 – 47 94 60 10 of per mail via m.strik@prinsenstichting.nl. We ontvangen je sollicitatie graag via de solliciteerbutton of stuur jouw motivatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer 202354 naar: werkenbij@prinsenstichting.nl

Bij gebleken geschiktheid zal je worden uitgenodigd voor een gesprek met de sollicitatiecommissie van de regio Kind en Jeugd.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature