Werken en leren

Coördinator Technische Dienst

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Indirect lever jij als Coördinator Technische Dienst hier ook een bijdrage aan! We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan! 

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting!

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Jij coördineert de Technische dienst. Hiertoe, ontwikkel en implementeer je het tactisch en operationeel technisch beleid, welke je vanuit het strategische beleid vertaalt naar jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van gemaakte afspraken en beheert het budget van de afdeling. Het coördineren en sturen van de afdeling op inrichting naar processen, systemen en procedures is jou niet vreemd. Hierbij heb je een doelmatige taakverdeling voor ogen. Je zoekt naar mogelijkheden voor uitbreiding en/of vernieuwing van de dienstverlening welke bijdragen aan onze organisatiedoelen en draagt ook zorg voor de feitelijke implementatie van deze mogelijkheden. Het is jouw kracht om het beste uit je team te halen waardoor de (team) prestaties worden verbetert. Om processen beter te organiseren zorg je dat er diverse overlegstructuren (doelmatig) worden ingericht en adequate prestatie afspraken gemaakt. In jouw rol schrijf je adviezen en (verbeter) actieplannen en creëer je draagvlak voor je adviezen en (verbeter)plannen.

Je vertegenwoordigt bij Prinsenstichting de technische dienst in interne en externe contacten en treedt regelmatig in overleg met collega’s uit het vakgebied van de opbouwgroep. Naast al deze leuke taken draag jij zorg voor het inhoudelijk bijdragen aan (management) rapportages, registraties, het bijhouden (en implementeren) van wet- en regelgevingen op het vakgebied. Bij externe samenwerkingen onderhandel je over de contracten en beheer jij deze.

Prinsenstichting werkt volgens de methodiek `Gentle Teaching’ en ook in de uitvoering van jouw rol willen wij de basis principes hiervan terugzien. Verder wordt jij Hoofd BHV en zal in het kader hiervan ook de BHV werkzaamheden coördineren en organiseren.

Hoe pas je in het team?

Je toont professioneel handelen en neemt de regie. Verder toon je voorbeeld gedrag gebaseerd op de visie, waarden en principes van Prinsenstichting. Je gaat adequaat om met klachten en toont een servicegerichte dienstverlenende houding en richt ook als dusdanig de afdeling in.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding (techniek/ zorgtechniek);
  • Meerdere jaren werkervaring (minimaal 3) in een coördinerende/ aansturende rol;
  • Bij voorkeur ervaring in een maatschappelijke organisatie en het geven van adviezen op het gebied van techniek en (ver)bouw in een maatschappelijke organisatie;
  • Stressbestendigheid, goede communicatieve vaardigheden, daadkracht, overtuigingskracht en
  • durf je de regie te pakken op jouw vakgebied;
  • En je bent instaat om de continuïteit en kwaliteit van de afdeling (en de dienstverlening) te waarborgen en te bewaken.

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG55.
  • een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Sipke Mulder tel.nr. 06-12602774. Hij vertelt jou graag meer!

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Wil je graag bij Prinsenstichting werken solliciteer dan hier! Of reageer via werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van het vacaturenummer 202309.

Solliciteer nu

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature