Werken en leren

Clientbegeleider | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?
Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Dolomieten 9 is gelegen in de wijk Saendelft in de gemeente Assendelft waar 8 cliënten wonen in de leeftijd van 52 t/m 86 jaar. Het niveau van functioneren verschilt, het sociaal-emotioneel niveau van cliënten varieert van 12 maanden tot 3 jaar, het cognitieve niveau varieert van 18 maanden tot 6 jaar.

Cliënten wonen op Dolomieten 9 voor hun individuele zorgvraag waarbij er gebruik gemaakt wordt van 2 zorgbadkamer. De nadruk ligt vooral in het behouden van wat de cliënt nog kan en zo nodig tot overname van de adl handelingen. De ouder wordende cliënt en de daarbij komende problematiek (dementie) staat centraal naast de ziektebeelden epilepsie, autisme stoornis, slikproblematiek. Eten en drinken vindt veel al plaats met elkaar.

Binnen de woning wordt er individueel dagbesteding aangeboden en vinden er wekelijks activiteiten plaats zoals muziek, beweging en zwemmen.

Je werkt altijd samen met nog een collega, waarbij er gewerkt wordt in 6 en 8 uurs diensten. Tijdens de nacht is een wakkere nachtdienst in de woonvoorziening aanwezig.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteund de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde of in opleiding van een verwante opleiding bent op MBO niveau 3/4
  • Affiniteit met de doelgroep ouderen is gewenst maar niet noodzakelijk
  • beschikt over communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Sandra of Marjorie tel.nr. 0299 459560.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature