Cliëntbegeleider | Dagbesteding

M & J Webiste 3.)

Activiteitencentrum Westerkoogweg ligt midden in een woonwijk waar 60 cliënten wonen. Zowel cliënten die binnen de straat wonen of binnen de regio, als nog thuiswonende cliënten komen dagelijks naar het activiteitencentrum. Wij ondersteunen de cliënten om zijn/haar eigen leven in de samenleving vorm te geven en te leiden. Dat doen we samen met ouders, verwanten of andere vertrouwenspersonen van cliënten. We werken met hen in een driehoek, en hebben aandacht voor de continuïteit en kwaliteit van de ondersteuning.

Binnen 6 verschillende activiteitengroepen worden volgens een vastgesteld groepsprofiel activiteiten geboden die passend zijn bij de interesses en mogelijkheden van de cliënten. De activiteiten zijn vooral gericht op beleving, bezigheid, activering, ontwikkeling en leren. Binnen een gevarieerd aanbod van activiteiten zijn er ook specifieke activiteiten zoals zwemmen en bewegen.

Daarnaast participeren wij in de samenleving en hebben diverse buitenlocaties waar wij in een enclave werken. Het niveau van functioneren van de cliënten verschilt, het sociaal-emotioneel niveau van cliënten varieert van 0 tot 8 jaar, het cognitieve niveau varieert van 1,5 tot 12 jaar.

Hoe pas je in het team?

Wij zoeken een Cliëntbegeleider die van afwisseling houdt. Allround inzetbaar is op verschillende activiteitengroepen, op vaste dagen in de week. Doordat wij als activiteitencentrum gaan verbouwen is onze locatie tijdelijk dicht en zal dagbesteding geboden worden op diverse locaties, zo ook op een woonvoorziening. Medio juli 2023 zullen we terugkeren naar het activiteitencentrum en wordt er binnen het team samen naar een nieuwe indeling gekeken.

Jij als Cliëntbegeleider bent in staat om zelfstandig een groep cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag dagbesteding aan te bieden vanuit de individuele hulpvraag. Je hebt passie en ruime ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die bij de doelgroep hoort en voorkomt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO 3/4;
  • relevante werkervaring hebt met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroep in de VG-sector;
  • goed kan werken in teamverband, maar ook zelfstandig; organiseren, plannen en uitvoeren;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden!

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35 (tussen € 2.110,00 - € 3.009,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Enthousiast?

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Bianca of Renate, tel. 075-6817720. Zij vertellen jou graag meer!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de onderstaande solliciteren knop.