Werken en leren

Cliëntbegeleider | LVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?
Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Westerkoogweg 68-70 zijn twee geschakelde woningen, bestaande uit twee groepen met een vast team van 14 begeleiders. Je bent clientbegeleider op Westerkoogweg 68. Daarnaast ben je ook inzetbaar op Westerkoogweg 70. Er wonen in totaal 18 volwassen cliënten, op iedere woning 9 clienten. De clienten varieren in leeftijd van 19 t/m 58 jaar met een matig tot licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek, voortvloeiend uit een vorm van autisme of psychische stoornis. Naast individuele activiteiten organiseren wij met onze clienten gezamenlijke uitjes, zoals het bezoeken van festivals, uit eten of pretparken. Het team werkt nauw samen met de betrokken gedragsdeskundige en teamcoach.

Je werkt individueel gericht en volgens de principes van Gentle Teaching en Geef me de Vijf. We creëren een zo normaal mogelijke leefsituatie voor de cliënt, hierin staat het bieden van huiselijkheid, veiligheid en duidelijkheid centraal.

Wie ben jij?

 Als cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt de cliënten veiligheid, sfeer, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef, biedt warmte en maakt er elke dag het beste van! Collegialiteit is bij ons een belangrijke kernwaarde.

 Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde zorg of verwante opleiding hebt op niveau 3 of 4;
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
  • kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten.
  • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Kim Soolsma of Annemiek Tensen, tel.nr. 075 6817770. Voel je vrij om een keer bij ons langs te komen om de sfeer te proeven.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature