Cliëntbegeleider | Ouderen

X & J Website 1)

Op WesterKoogWeg 66 wonen 10 cliënten waarvan 7 mannen en 3 vrouwen in de leeftijd tussen 28 tot 66 jaar. De cliënten functioneren op laag- middenniveau en zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld, leven voornamelijk langs elkaar heen. De gezamenlijke activiteiten zijn de maaltijden-en-koffie/thee momenten. Door de week wordt er gewerkt met een gestructureerd dagprogramma. In het weekend bepaalt de cliënt hoe de dag eruit ziet. Er zijn over het algemeen twee begeleiders aanwezig in verband met de zorgbehoefte/ zorgvraag van de cliënten. De helft van de cliënten heeft dagbesteding in de woning. De overige cliënten hebben dagbesteding buitenshuis.

Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

• een afgeronde opleiding hebt of in opleiding bent van een verwante opleiding op MBO niveau 3;
  • bekend bent met de methodieken ‘Geef mij de vijf’ en Gentle Teaching;
  • om kan gaan met spanningsvolle situaties en milde agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 1.920,00 - € 2.853,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cynthia, tel.nr. 06-22967877.