Cliëntbegeleider | Dagbesteding

A &I High Five 400)

De weekendopvang biedt plaats aan thuiswonende cliënten tussen de 4 en 18 jaar. De cliënten functioneren op verschillende niveaus. Ons doel is de cliënten een prettig weekend te bieden in onze beschermde omgeving en zo de ouders te ontlasten in de thuissituatie. Ieder weekend heeft de groep een andere samenstelling en dat vereist een grote mate van flexibiliteit. De weekendopvang bevindt zich op Kwadijkerpark 2.

De werkzaamheden worden verricht op vrijdag, zaterdag en zondag. Je werkt altijd samen met een collega een ochtend, dag of avonddienst. Je werkt flexibel in de weekenden en gemiddeld 8 uur per week.

Doordat de werkzaamheden in het weekend plaats vinden kan deze baan ook in combinatie met een andere werkplek binnen het primair proces uitgevoerd worden.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.  Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich meebrengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3/4;
  • kennis van en ervaring in het begeleiden van kinderen met een verstandelijke beperking en (gedrags)problematieken hebt;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • in staat bent om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden!

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Joyce of Lars via tel.nr 06-204815533