Cliëntbegeleider | Ouderen

X & J Website 1)

Op de Waterlandlaan 124 wonen 10 cliënten in de leeftijd van 56 tot 80 jaar met een verstandelijke beperking. Onze cliënten functioneren op laag niveau. Een aantal van onze cliënten dementeren. Andere cliënten zitten in hun laatste levensfase en wij begeleiden ze hierin tot het einde. Wij bieden onze cliënten liefdevolle begeleiding en warme zorg.

De cliënten zijn geheel of gedeeltelijk afhankelijk van hulp tijdens de ADL, dit komt door hun lichamelijke en/of geestelijke beperking. Wij begeleiden de cliënt volgend en kijken naar hun wensen en mogelijkheden.

Als Clientbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten die functioneren op een laag niveau. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die het ouder worden van onze doelgroep met zich mee brengt, zoals dementie en hulp bij o.a. persoonlijke verzorging. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3,4;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden, je werkt voornamelijk in diensten van 8 uur.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 1.920,00 - € 2.853,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Bij gebleken geschiktheid is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Recruitement, werkenbij@prinsenstichting.nl

Solliciteer hier