Werken en leren

Cliëntbegeleider | Vrouwenzandstraat 53e | 18 tot 25 uur per week

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

 

Ook als Cliëntbegeleider  lever jij hier een belangrijke bijdrage aan!


We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

 

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

M & J Webiste 3.)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander. 

 

Op Vrouwenzandstraat 53e wonen 8 cliënten, waarvan 5 mannen en 3 vrouwen, in de leeftijd van 52-64 jaar. Bovendien bieden we begeleiding aan een zeer zelfstandige cliënt met de bedoeling deze door te laten stromen naar zelfstandig wonen. De cliënten functioneren op midden-hoog niveau en zijn redelijk zelfstandig. De bewoners zijn enigszins betrokken bij elkaar. Ze leven naast elkaar, in plaats van met elkaar. Gezamenlijke activiteiten zijn de avondmaaltijd, ’s middags en ’s avonds samen koffie en thee drinken. . De cliënten mogen zelf bepalen wanneer ze de rust van hun eigen kamer opzoeken. De cliënten gaan individueel op vakantie, met speciaal voor gehandicapten georganiseerde reizen.

 

Op Vrouwenzandstraat 53e worden verschillende diensten gedraaid. Dit kan zowel alleen als met z’n tweeën zijn. Tevens hebben we af en toe een slaapdienst of een nachtdienst voor gehele Vrouwenzandstraat.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider werk je individueel gericht en volgens de principes van Gentle Teaching.  We creëren een zo normaal mogelijke leefsituatie voor de cliënt, hierin staat het bieden van veiligheid en duidelijkheid centraal. De belangrijkste doelstelling is om cliënten te laten genieten van het leven. Hierbij werk je individueel gericht. 

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van! Collegialiteit is bij ons een belangrijke kernwaarde.

Daarnaast is het volgende belangrijk dat jij;

 • Beschikt over een afgeronde zorg opleiding op MBO niveau 3 of 4;
 • Ervaring hebt met de beschreven doelgroep en/of problematiek;
 • Ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
 • In staat bent te reflecteren op eigen handelen, en hierbij kunt omgaan met feedback van collega’s;
 • Proactief en zelfstandig ingesteld bent, met een hoop humor;
 • Kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten.

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast bieden wij:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • Als Cliëntbegeleider ben je ingedeeld in FWG 35 en ontvang je een brutosalaris van minimaal €2178,- en maximaal €3.105,- op basis van 36 uur;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Fred, Bertina of Ronald tel.nr. 06-10689755.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de onderstaande solliciteren knop. Of stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202337.

Reageer snel!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature