Werken en leren

Cliëntbegeleider | Vrouwenzandstraat | 24 tot 32 uur per week

Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar Cliëntbegeleiders voor de Vrouwenzandstraat. Wil jij op (korte) termijn doorgroeien naar Regiebegeleider? Ben jij die Begeleider met passie voor onze doelgroep? Met verantwoordelijksgevoel? Met een creatieve werkhouding, daadkracht en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Je komt op de Vrouwenzandstraat 53c te werken en vandaar uit zal je ook gaan invallen op de andere groepen binnen de Vrouwenzandstraat.

Vrouwenzandstraat 53c is een dynamische groep van 9 volwassenen in de leeftijd van 25 tot 54 jaar. De cliënten zijn verschillend qua niveau wat de groep divers maakt. De jongere cliënten zijn bezig hun mogelijkheden te ontdekken maar ervaren daarmee ook hun beperkingen.

De cliënten kunnen heel veel zelf maar hebben ook stimulans en toezicht nodig. Op de Vrouwenzandstraat wonen verschillende doelgroepen. 

De cliënten functioneren op midden-hoog niveau en zijn redelijk zelfstandig. De bewoners zijn enigszins betrokken bij elkaar. Ze leven naast elkaar, in plaats van met elkaar. Gezamenlijke activiteiten zijn de avondmaaltijd, ’s middags en ’s avonds samen koffie en thee drinken. . De cliënten mogen zelf bepalen wanneer ze de rust van hun eigen kamer opzoeken. De cliënten gaan individueel op vakantie, met speciaal voor gehandicapten georganiseerde reizen.

Er worden verschillende diensten gedraaid. Dit kan zowel alleen als met z’n tweeën zijn. Tevens hebben we af en toe een slaapdienst of een nachtdienst voor gehele Vrouwenzandstraat.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het programma volgens het cliëntplan aan onze cliënten en probeer je gezamenlijk de gestelde doelen voor de cliënten te behalen. Hierbij heb jij op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep.  In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Jij biedt de cliënten veiligheid, duidelijkheid, liefdevolle warme zorg en zorgt voor een juiste harmonie die ook de samen werking van een team ten goede komt.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider werk je individueel gericht en volgens de principes van Gentle Teaching.  We creëren een zo normaal mogelijke leefsituatie voor de cliënt, hierin staat het bieden van veiligheid en duidelijkheid centraal. De belangrijkste doelstelling is om cliënten te laten genieten van het leven. Hierbij werk je individueel gericht.  Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van! Collegialiteit is bij ons een belangrijke kernwaarde. 

Het is van belang dat je, je kan conformeren aan gemaakte afspraken en deze op een constructieve wijze kan inzetten en bespreekbaar kunt maken.

Op de meeste sociowoningen binnen de Vrouwenzandstraat werk je vaak alleen en dat vraagt om een grote mate van zelfstandigheid en oplossing gericht kunnen werken.

 

Daarnaast is het volgende belangrijk dat jij;

 • Beschikt over een afgeronde zorg opleiding op MBO niveau 3 of 4;
 • Ervaring hebt met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
 • In staat bent te reflecteren op eigen handelen, en hierbij kunt omgaan met feedback van collega’s;
 • Proactief, zelfstandig en flexibel ingesteld bent, met een hoop humor;
 • Kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten.

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast bieden wij:

  • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
  • De kans om door te groeien naar een functie als Regiebeleider;
  • Een fijne werkplek in een enthousiast en zelfstandig team;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • Als Cliëntbegeleider ben je ingedeeld in FWG 35 en ontvang je een brutosalaris van minimaal €2178,- en maximaal €3.105,- op basis van 36 uur;
  • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • Het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot;
  • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Untung of Irene tel.nr. 06-23936647.

Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de onderstaande solliciteren knop. Of stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202350.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature