Werken en leren

Cliëntbegeleider voor 28 tot 30 uur per week | Kwadijkerpark 58

Ben jij die Cliëntbegeleider met liefde voor gehandicapten zorg? Met gevoel voor een warme leefomgeving? Een creatieve werkhouding, daadkrachtig en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Als Cliëntbegeleider op Kwadijkerpark 58 kom je te werken in een woongroep met 8 cliënten in de leeftijd die varieert van 18 tot 67 jaar, waarvan 6 heren en 2 dames. Deze woongroep biedt een gezinsvervangende leefomgeving voor cliënten met matig tot ernstig verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag, waarbij de sociaal-emotionele ontwikkeling ligt tussen de 0,5 – 3 jaar.

Elke cliënt heeft een eigen manier van bejegening. Soms zit het contact in kleine dingen. Elke dag is anders! Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.  Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Hoe pas je in het team?
Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van! We hebben op Kwadijkerpark 58 met moeilijker verstaanbaar gedrag te maken, waarin spanningsvolle situaties kunnen zijn en we de-escalerend moeten werken.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3;
 • inlevingsvermogen hebt op het niveau van de cliënten;
 • bekend bent met autisme en empathie toont voor de cliënten;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • kennis hebt van Gentle Teaching of bent bereid dit te willen leren;
 • flexibel bent in werktijden.
   

Wat bieden wij?
We werken bij Prinsenstichting met zelforganiserende teams waardoor er volop ruimte is voor initiatief. We nodigen je bij indiensttreding uit voor een introductiebijeenkomst en laten je kennis maken met onze mooie organisatie.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • een brutosalaris van minimaal €2.178,- en maximaal €3.105,- (FWG 35 CAO GHZ) op basis van 36 uur.
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
 
Ook als cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Marianne Pronk of Nikki Barlag, via  0299-459255. We ontvangen je sollicitatie graag via de solliciteerbutton of stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202340.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature