Cliëntbegeleider | Ouderen

A &I High Five 400)

Op de dagbesteding Seevancksweg 94C bieden wij dagbesteding aan gemiddeld 25 cliënten, van de drie verschillende woongroepen  en een paar van buitenaf. Onze dagbesteding bestaat uit verschillende werkgroepen; een buiten groep, een keuken groep, een participatie groep en een decoratieve groep. Op deze groepen werken cliënten van verschillend niveau.

Wij zoeken een cliëntbegeleider die affiniteit heeft met de keukenwerkzaamheden. De keukenwerkzaamheden bestaan uit het dagelijks verzorgen van koffie en thee, het verzorgen van de lunch. Maar ook het klaarmaken van bestellingen; koekjes, taarten en avondmaaltijden. Dit doe je samen met een groepje cliënten die je begeleidt en ondersteunt met hun werkzaamheden.

De individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt staan altijd centraal. Daarom kijken we in de driehoek -cliënt, ouders/verwanten en medewerker- naar wat de cliënt wil en kán. Jij stemt de begeleiding steeds zo af dat de cliënten zich veilig voelen en er een goede balans is tussen hun draagkracht en draaglast. De visie van ‘Gentle Teaching’ vormt hierbij de basis. Binnen het team wordt gebruik gemaakt van video interactie zodat wij met elkaar en van elkaar kunnen leren.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Het is belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties conform de PVT/HBV-training. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4 en professionele ervaring met de doelgroep;
  • kunt omgaan met complex gedrag en agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • in staat bent om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden!

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 1.920,00 - € 2.853,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met José of Jeanet, tel.nr. 0299-459335 of 06-23228240.