Werken en leren

Cliëntbegeleider | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Op de dagbesteding Seevancksweg 94C bieden wij dagbesteding aan gemiddeld 25 cliënten, van de drie verschillende woongroepen  en een paar van buitenaf. Onze dagbesteding bestaat uit verschillende werkgroepen; een buiten groep, een keuken groep, een participatie groep en een decoratieve groep. Op deze groepen werken cliënten van verschillend niveau.                                                                                     

Wij zoeken een cliëntbegeleider die affiniteit heeft met de keukenwerkzaamheden. De keukenwerkzaamheden bestaan uit het dagelijks verzorgen van koffie en thee, het verzorgen van de lunch. Maar ook het klaarmaken van bestellingen; koekjes, taarten en avondmaaltijden. Dit doe je samen met een groepje cliënten die je begeleidt en ondersteunt met hun werkzaamheden.

De individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt staan altijd centraal. Daarom kijken we in de driehoek -cliënt, ouders/verwanten en medewerker- naar wat de cliënt wil en kán. Jij stemt de begeleiding steeds zo af dat de cliënten zich veilig voelen en er een goede balans is tussen hun draagkracht en draaglast. De visie van ‘Gentle Teaching’ vormt hierbij de basis. Binnen het team wordt gebruik gemaakt van video interactie zodat wij met elkaar en van elkaar kunnen leren.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Het is belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties conform de PVT/HBV-training. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4 en professionele ervaring met de doelgroep;
  • kunt omgaan met complex gedrag en agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • in staat bent om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden!

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 1.920,00 - € 2.853,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met José of Jeanet, tel.nr. 0299-459335 of 06-23228240.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature