Werken en leren

Cliëntbegeleider & Regiebegeleider MVB | 28 - 32 uur | Kwadijkerpark 19a | Purmerend

Ben jij de toegewijde en gestructureerde cliënt- en regiebegeleider die wij zoeken? Heb je een warm hart en ben je op zoek naar een nieuwe en boeiende uitdaging in de gehandicaptenzorg? Dan is deze unieke kans op Kwadijkerpark 19a iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Paula Website)

Waar ga je werken?
Op Kwadijkerpark 19a wonen acht volwassenen met een matig verstandelijke handicap in de leeftijdscategorie van 21 tot 45 jaar. Zeven cliënten wonen op de woongroep en één cliënt woont zelfstandig met de nodige begeleiding in haar appartement. De cliënten ondernemen graag activiteiten. Zowel individueel als in groepsverband. Zij hechten veel waarde aan de gezamenlijke momenten. Naast de handicap hebben de cliënten licht tot matige gedragsproblematiek. De cliënten hebben behoefte aan structuur in de dagelijkse leefomgeving, terwijl er daarnaast rekening gehouden wordt met de individuele ondersteuningsvraag.

Wij werken volgens de methodiek Gentle Teaching. Wij gaan uit van een veilige en liefdevolle relatie welke de basis is voor de ontwikkeling bij de cliënten. De methode is erop gericht een relatie te ontwikkelen tussen de begeleiders en de cliënten.

Wie ben jij?
Als cliëntbegeleider houd je je voornamelijk bezig met de uitvoering van de begeleiding en doe je dit aan de hand van de ondersteuningsplannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle en warme zorg aan en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Word jij onze gepassioneerde regiebegeleider die met toewijding en kracht het welzijn van onze cliënten naar een hoger niveau tilt? Jouw oprechte aandacht en inzet zorgen ervoor dat de individuele zorg- en behandelvragen met zorg worden beantwoord en dat het opstellen, coördineren en uitvoeren van ondersteuningsplannen vlekkeloos verloopt. Als drijvende kracht achter de ontwikkeling, vreugde en tevredenheid van onze cliënten, werk je zij aan zij met collega’s die hetzelfde doel nastreven. Met jouw positieve instelling en de bereidheid om uitdagingen aan te gaan, creëer je een omgeving waarin groei wordt gestimuleerd en waarin je openhartig en opbouwend samenwerkt met je collega’s. Join ons team en maak een tastbaar verschil in het leven van onze cliënten terwijl je jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde zorgopleiding als cliëntbegeleider op minimaal MBO 3 en als regiebegeleider op minimaal MBO 4;
 • bezit je een flexibele werkhouding en is onregelmatig werken (zonder nachtdiensten) voor jou geen probleem;
 • kun je in een dynamische omgeving snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet je hier in prioriteiten te stellen;
 • heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als cliëntbegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.047,00 en maximaal € 2.978,00 op basis van 36 uur (FWG 30). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Als regiebegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Maurice Brouwer, coördinerend regiebegeleider via 06 20917017. Hij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button!

Solliciteer nu

Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je cv te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202367.

Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als cliëntbegeleider/regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel vacature