Clientbegeleider - Regiebegeleider | ZEMVB

Ook als Cliëntbegeleider of Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Manuel Stoer 400)

Kwadijkerpark 2, groep 5 biedt dagbesteding aan 6 tot 8 cliënten laag/midden niveau. Daarnaast werk je ook op Cornwallhof 3. Op Cornwallhof 3 wonen 8 cliënten. Enkele cliënten vertonen in meerdere of mindere mate gedragsproblemen, voortvloeiend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau. We werken volgens de methode Gentle Teaching en geef me de vijf. Als begeleider ben je bezig met het bieden van structuur en veiligheid. Kenmerkend is de begeleiding/ondersteuning bij de individuele dagprogramma’s van de cliënten. Belangrijke waarden binnen de beide teams zijn;  openheid,  humor, betrouwbaar zijn en  initiatief nemen.

Je bent inzetbaar op beide locaties. Op dagbesteding op vaste dagen en op de woning ben je verantwoordelijk voor de opstartdiensten en werk afwisselend in het rooster (weekenden en late diensten in overleg).

Als Cliëntbegeleider of Regiebegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt de cliënten veiligheid, sfeer, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

• een afgeronde agogische/verpleegkundige of verwante opleiding hebt op niveau 3 of 4;
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • bekend bent met de methode Gentle Teaching & L.A.C.C.S;
  • kunt omgaan met agressie en adequaat kan handelen in moeilijke situaties;
  • ervaring hebt met het werken met cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben;
  • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
  • flexibel inzetbaar bent en weet van aanpakken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40/45.
  • Je werkt geregeld een combinatie dienst van wonen en dagbesteding op 1 dag;

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Gerard Cialdella (manager 06-47958385), Sandra Breve (0299-459393) of Carolien de Waal (0299 – 459213)