Werken en leren

Clientbegeleider - Regiebegeleider | ZEMVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider of Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Manuel Stoer 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 2, groep 5 biedt dagbesteding aan 6 tot 8 cliënten laag/midden niveau. Daarnaast werk je ook op Cornwallhof 3. Op Cornwallhof 3 wonen 8 cliënten. Enkele cliënten vertonen in meerdere of mindere mate gedragsproblemen, voortvloeiend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau. We werken volgens de methode Gentle Teaching en geef me de vijf. Als begeleider ben je bezig met het bieden van structuur en veiligheid. Kenmerkend is de begeleiding/ondersteuning bij de individuele dagprogramma’s van de cliënten. Belangrijke waarden binnen de beide teams zijn;  openheid,  humor, betrouwbaar zijn en  initiatief nemen.

Je bent inzetbaar op beide locaties. Op dagbesteding op vaste dagen en op de woning ben je verantwoordelijk voor de opstartdiensten en werk afwisselend in het rooster (weekenden en late diensten in overleg).

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider of Regiebegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt de cliënten veiligheid, sfeer, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

 Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde agogische/verpleegkundige of verwante opleiding hebt op niveau 3 of 4;
 • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • bekend bent met de methode Gentle Teaching & L.A.C.C.S;
 • kunt omgaan met agressie en adequaat kan handelen in moeilijke situaties;
 • ervaring hebt met het werken met cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben;
 • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
 • flexibel inzetbaar bent en weet van aanpakken.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40/45.
 • Je werkt geregeld een combinatie dienst van wonen en dagbesteding op 1 dag;
 • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Gerard Cialdella (manager 06-47958385), Sandra Breve (0299-459393) of Carolien de Waal (0299 – 459213)

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature