Cliëntbegeleider | Kind & Jeugd

A &I High Five 400)

Bij Prinsenstichting gaan we met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Orthopedagogisch Dagcentrum Volendam is een locatie voor kinderen met een (zeer) vertraagde ontwikkeling en bijkomende problematiek. Deelname aan onderwijs is voor hen niet of nog niet haalbaar. Om hen zo optimaal mogelijk in hun ontwikkeling te stimuleren worden er samen met het multidisciplinaire behandelteam (fysiotherapeut, logopedist, AVG, GZ-psycholoog) doelen opgesteld die betrekking hebben op zelfredzaamheid, sociale en emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling, spraak-taalontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling. Op de groep wordt er begeleid volgens de principes van Gentle Teaching en Floor Play. Het opbouwen van basale emotionele veiligheid is cruciaal. Dit alles om het kind zo optimaal mogelijk en met plezier te laten ontwikkelen.

De begeleiding is gericht op het bieden van rust, duidelijkheid en structuur. Ook het ondersteunen, motiveren en stimuleren van de kinderen bij de vaardigheden en hun zelfredzaamheid is belangrijk. Actieve deelname aan de ouderparticipatie volgens de visie van de Prinsenstichting.

De zwangerschapsvervanging zal voor 21 uur in de week zijn op de dagen maandag, dinsdag en vrijdag voor de periode van 6 juni 2023 tot minimaal 5 oktober 2023. Daarnaast kun je regelmatig ingezet worden als invalkracht (in goed overleg uiteraard)!

Jij hebt passie voor de doelgroep en toont daadkracht in je werk. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

• een relevante opleiding hebt op MBO/MMZ niveau 3;
  • goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten/kinderen met ­het gedrag in het autistisch spectrum
  • bekend bent met Gentle Teaching en Geef Me De Vijf;
  • een stevige persoonlijkheid, flexibiliteit en daadkracht hebt;
  • bij voorkeur Pluriform beheerst;
  • ervaring hebt met het werken met cliënten/ kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Roos, tel.nr. 06 822 46153. Of solliciteer via werkenbij@prinsenstichting.nl!