Werken en leren

Cliëntbegeleider Nachtdienst | LVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Op de Westerkoogweg in Koog aan de Zaan wonen 58 cliënten die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van ondersteuning en verzorging tijdens de nachturen. Samen met je collega werk je vanuit het nachtkantoor. Je draait een dienst vanaf 22.15 uur tot 7.15 uur. Het is jouw taak om in samenwerking met je collega ervoor te zorgen dat de bewoners een goede nachtrust krijgen. Op de Westerkoogweg staan 7 woningen die je als cliëntbegeleider in de nachtdienst diverse malen bezoekt om de nodige zorg aan de cliënten te verlenen. Je loopt regelmatig van de ene naar de andere woning, om aan de individuele zorgvragen van de cliënt te voldoen. De niveaus variëren van laag tot hoog. Je loopt geen vaste ronde, maar reageert direct op de zorgvraag die vanuit de cliënt komt. Een groot deel van de cliënten worden gehoord door een uitluister systeem.

Wie ben jij?

Wij zoeken een Cliëntbegeleider die helpt bij het begeleiden en ondersteunen van de cliënt zoals beschreven in het ondersteuningsplan. Waar nodig ondersteuning biedt van de juiste medische en pedagogische ondersteuning. Deskundig handelt ingeval van calamiteiten en zorg draagt voor een goede overdracht van de nacht- naar de dagdienst.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • in het bezit bent van een verzorgende of agogische opleiding niveau 3 of 4 en een opleiding BHV.
  • in grote mate zelfstandig problemen kan oplossen.
  • kan omgaan met calamiteiten en de daarbij behorende spanningsmomenten.
  • in het bezit bent van een rijbewijs en eventueel een auto.
  • flexibel inzetbaar bent; met regelmaat werk je in het weekend.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 2.178,00 - € 3.105,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruitment, tel.nr. 02994-599200 of WKW nachtdienst, tel.nr. 06-12331137 (na de overdracht om 22:30 uur) Een nacht meedraaien is ook een mogelijkheid.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature