Cliëntbegeleider Nachtdienst | Ouderen

A &I High Five 400)

Op de Dolomieten in Assendelft wonen 25 cliënten, variërend in de leeftijd van 50 tot 94 jaar. Zij genieten daar op gepaste wijze van hun oude dag.

Ons team begeleidt en biedt verzorging aan de cliënten gedurende de nachtelijke uren, opdat zij van een goede nachtrust kunnen genieten. Deze begeleiding bestaat uit structuur, veiligheid, lichamelijke verzorging en nabijheid bieden. Wij bieden de zorg geheel afgestemd op de individuele hulpvraag van de cliënt. De cliënt staat bij ons altijd centraal.

Je bent gedurende de nacht als enige begeleider aanwezig in het pand. Ter ondersteuning werken wij met Domotica om onze cliënten gedurende de nachtelijke uren te monitoren. Onze werktijden zijn van 22.15 uur t/m 07.15 uur. Daarnaast hebben wij nauw contact met onze collega’s op de Westerkoogweg.

Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

• een relevante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4;
  • affiniteit hebt in het werken met ouder wordende cliënten;
  • kunt omgaan met gedragsproblematiek;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en initiatief neemt;
  • voldoende kennis over epilepsie, dementie en verpleegkundig handelen hebt;
  • bereid bent de nodige cursussen te volgen.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (tussen € 1.920,00 - € 2.853,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de locatie Dolomieten, tel.nr. 06-12756066.