Werken en leren

Cliëntbegeleider II Nachtdienst | Kwadijkerpark Purmerend


Ben jij een echte nachtuil en in het bezit van een zorgdiploma? Weet jij ’s nachts de beste zorg en ondersteuning te bieden aan onze ouder wordende cliënten en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

X & J Website 1)

Wat ga je doen?
Je komt in een team te werken met 23 enthousiaste collega's. Elke nacht zijn hiervan 5 collega’s werkzaam en 2 collega’s op de buiten locaties. De eind verantwoording ligt bij het avond nacht hoofd. In de maand werk je gemiddeld 8 nachten.

Je staat wisselend ingedeeld op een aantal locaties. Dit kunnen zijn: Baanakker, Karpaten, Weidevenne of Kwadijkerpark 6 (centrumlocatie). Op de Baanakker, Karpaten en in de Weidevenne werk je zelfstandig, je kan altijd terugvallen op het avond nacht hoofd. Op Kwadijkerpark 6 zijn er diverse deelgebouwen waar je werkzaam kan zijn. De locatie waar je werkzaam bent is zoveel mogelijk afgestemd op je interesse en behoefte.

De doelgroep is zeer divers. Er kan sprake zijn van psychiatrische- en gedragsproblematiek wat zich kan uiten in verbale en fysieke agressie. De mate van een verstandelijke beperking is altijd aanwezig, van laag niveau tot hoog niveau. Er zijn ook cliënten die een ernstig meervoudige beperking hebben waarbij er medische handelingen zoals sondevoeding geven, vernevelen of andere verpleegtechnische handelingen nodig zijn. De leeftijd varieert van 0 tot 100 jaar.

Ons team begeleid en biedt verzorging aan de cliënten gedurende de nachtelijke uren, opdat zij van een goede nachtrust kunnen genieten. Deze begeleiding bestaat uit structuur, veiligheid, lichamelijke verzorging en nabijheid bieden. Wij bieden de zorg geheel afgestemd op de individuele hulpvraag van de cliënt. De cliënt staat bij ons altijd centraal.

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Wie ben jij?
Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteund de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een opleiding hebt met minimaal MBO niveau 3;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • snel kan schakelen en je communicatie aanpast op de betreffende cliënt;
 • zelfstandig en in teamverband kan werken;
 • kan reflecteren op je eigen handelen en open staat voor feedback;
 • alert bent en signaleert en dit kan terugkoppelen aan de regiebegeleider;
 • een duidelijke informatie overdracht geven zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • als cliëntbegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met collega's Liz, tel.nr. 06-51374188 of Jesse, tel.nr. 06-46002687.

Enthousiast?
Wacht niet langer en solliciteer via de onderstaande button! Jouw sollicitatie wordt gedeeld met het team waarna zij contact met jou opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu!

Het is ook mogelijk om je CV en motivatie te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202318.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Deel vacature