Werken en leren

Cliëntbegeleider II Nachtdienst | Centrumlocatie

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Je komt in een team te werken met 23 enthousiaste collega's. Elke nacht zijn hiervan 5 collega’s werkzaam en 2 collega’s op de buiten locaties. De eind verantwoording ligt bij het avond nacht hoofd. In de maand werk je gemiddeld 8 nachten.

Je staat wisselend ingedeeld op een aantal locaties. Dit kunnen zijn: Baanakker, Karpaten, Weidevenne of Kwadijkerpark 6 (centrumlocatie). Op de Baanakker, Karpaten en in de Weidevenne werk je zelfstandig, je kan altijd terugvallen op het avond nacht hoofd. Op Kwadijkerpark 6 zijn er diverse deelgebouwen waar je werkzaam kan zijn. De locatie waar je werkzaam bent is zoveel mogelijk afgestemd op je interesse en behoefte.

De doelgroep is zeer divers. Er kan sprake zijn van psychiatrische- en gedragsproblematiek wat zich kan uiten in verbale en fysieke agressie. De mate van een verstandelijke beperking is altijd aanwezig, van laag niveau tot hoog niveau. Er zijn ook cliënten die een ernstig meervoudige beperking hebben waarbij er medische handelingen zoals sondevoeding geven, vernevelen of andere verpleegtechnische handelingen nodig zijn. De leeftijd varieert van 0 tot 100 jaar.

Ons team begeleid en biedt verzorging aan de cliënten gedurende de nachtelijke uren, opdat zij van een goede nachtrust kunnen genieten. Deze begeleiding bestaat uit structuur, veiligheid, lichamelijke verzorging en nabijheid bieden. Wij bieden de zorg geheel afgestemd op de individuele hulpvraag van de cliënt. De cliënt staat bij ons altijd centraal.

Voor ons team zoeken wij een Cliëntbegeleider voor 17 uur per week.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteund de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een opleiding hebt met minimaal MBO niveau 3;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • snel kan schakelen en je communicatie aanpast op de betreffende cliënt;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • kan reflecteren op je eigen handelen en open staat voor feedback;
  • alert bent en signaleert en dit kan terugkoppelen aan de regiebegeleider;
  • een duidelijke informatie overdracht geven zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie Cliëntbegeleider II is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.457,00 - € 3.332,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Liz, tel.nr. 06-51374188. of Jesse, tel.nr. 06-46002687.

 

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature