Werken en leren

Cliëntbegeleider & Medewerker Begeleiding | MVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider of Medewerker Begeleiding lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patriciamanueltrompet Blauw)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 103 is een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag en functioneren variërend, van 9 maanden tot 3 jaar. Op de locatie wonen 10 ouder wordende cliënten en 1 loge.

Op de locatie willen wij iedere cliënt de ruimte bieden zichzelf te zijn binnen de normen en waarden van de cliënt. We accepteren elkaar en samen zorgen wij voor een veilig klimaat. Door een duidelijke dag structuur en sensitieve begeleiding willen we een veilige omgeving creëren met als doel dat de cliënten zich kunnen ontwikkelen en zich zelf kunnen zijn. Wij werken vanuit de driehoek door te investeren in de familie en verwanten met als doel elkaar te versterken en te ondersteunen. De cliëntsamenstelling is zeer divers qua problematiek en word gevormd door cliënten van zowel intern als extern. Naast het bieden van begeleiding en een luisterend oor hebben alle cliënten onder andere ondersteuning en/of sturing nodig bij de ADL.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider of Medewerker begeleiding, ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten volgens het cliëntplan. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Daarnaast biedt je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Het is van belang dat jij je kan conformeren aan de gemaakte afspraken, en deze op een constructieve wijze kan inzetten en bespreekbaar kunt maken. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en je bent positief ingesteld.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde opleiding hebt op MBO 2 of3 niveau ;
  • om kan gaan met spanningsvolle situaties en agressie;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 30/40 (tussen € 1.821,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Daniëlle of Yolanda, tel.nr. 06-20674700.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature