Werken en leren

Cliëntbegeleider II (jong)volwassenen LVB+ | 24 - 32 uur | Purmerend

Ben jij die Cliëntbegeleider met lef en op zoek naar een nieuwe werkplek? Ga je geen uitdaging uit de weg, krijg je energie van het bieden van actieve begeleiding aan jongvolwassenen met een LVB+? Dan is onze woongroep Kwadijkerpark 104 op zoek naar jou!  

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Waar ga je werken?
Kwadijkerpark 104 is een vrij nieuwe woning waar 9 jongvolwassen mannen wonen en 1 vrouw. Je biedt hen ondersteuning door middel van een stimulerende, activerende en gestructureerde begeleidingsstijl. Naast een verstandelijke beperking hebben onze cliënten bijkomende problematiek, waardoor zij behoefte hebben aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. De complex intensieve zorg die zij nodig hebben wordt geboden aan de hand van een voorspelbaar dagprogramma waarin het omgaan met elkaar en de eigen problematiek centraal staan. De jongvolwassenen zijn zelfstandig wat betreft persoonlijke verzorging, maar dienen hier regelmatig in gemotiveerd te worden. Naast het groepswonen, bieden we ook begeleiding aan een mannelijke cliënt van 60 jaar, die zelfstandig woont.
Activiteiten die worden georganiseerd vinden zowel buiten als binnen plaats en zijn dusdanig ingericht dat alle cliënten daadwerkelijk kunnen mee doen. Tijdens de activiteiten, soms gezamenlijk en soms individueel, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Als Cliëntbegeleider ga je bijvoorbeeld mee naar de sportschool, maak je een rondje over de kermis of pak je samen een terras.

Wij benaderen elkaar bij Prinsenstichting vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander. Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen!

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, duidelijke zorgprofessional met oog voor onze cliënt. Je signaleert behoeften en handelt vanuit Gentle Teaching op moeilijk verstaanbaar gedrag. Als Cliëntbegeleider kom je terecht in een opbouwend, vernieuwend team. We vinden het belangrijk dat je als nieuwe collega kunt samenwerken, uitdagingen niet uit de weg gaat en open en eerlijk bent naar elkaar.

Onze doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin bij jij één van de belangrijkste factoren. Samen met het team bied je ook een goede sfeer en liefdevolle zorg.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat;
 • in opleiding bent of een diploma hebt op MBO niveau 3 of 4;
 • ervaring en kennis hebt in het begeleiden van cliënten in onze doelgroep (LVB, MVB, hechting en gedragsproblematiek, zeer complex);
 • adequaat kan handelen in complexe onverwachte situaties;
 • in staat bent tot reflecteren op (eigen) professioneel handelen;
 • proactief, creatief, ondernemend en competitief bent ingesteld!

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • een brutosalaris van minimaal €2.457,- en maximaal €3.332,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 40. 
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot
 • een leuke uitdagende werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

 

Wil je meer weten?
Voor informatie over de functie en/of doelgroep bel je met Karlijn ( 0646626984 ) of Sascha (0622852451), zij vertellen je graag meer!

Enthousiast?
Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton, of stuur je CV met een korte motivatie naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202365.

Solliciteer

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Deel vacature