Werken en leren

Cliëntbegeleider | ZEMVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 52 is een woongroep voor 8 mensen met een ernstige meervoudige beperking. De aard van de begeleiding(stijl) en zorg is gericht op het verlenen van lichamelijke en sociaal emotionele zorg bij mensen met een zeer ernstige tot matige verstandelijke beperking. Uitgangspunten zijn het bijstaan, ondersteunen, overnemen en begeleiden van de cliënten bij de ADL en het (zinvol) invulling geven van de dag. Er wordt gewerkt met individuele doelen en dagprogramma’s als ook met groepsactiviteiten en een dagindeling voor de woongroep. Uitgangspunt van handelen is goedleven op basis van de 5 laccs gebieden.

Alle cliënten zijn volledig zorgafhankelijk, zijn verbaal beperkt en hebben ondersteuning nodig in het aangaan van contact. Cliënten kunnen gesproken taal begrijpen in minderde dan wel meerdere mate. Cliënten vertellen middels gedrag wat zij willen en wensen. Twee cliënten ontvangen Meerzorg gelden op basis van complexe (sociaal-emotionele) problematiek.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij, als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Je bent verzorgend, stimulerend en uitdagend! Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze ouder wordende doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een (bijna) afgeronde pedagogische of verpleegkundige opleiding op niveau 3 of 4 hebt;
  • in teamverband en multi disciplinair met ouders vorm kan geven aan de driehoek;
  • instructies kan opvolgen, gedrag kunt interpreteren en consequenties van eigen handelen kunt inschatten voor de cliënt en jezelf;
  • kennis en ervaring hebt van mensen met een complexe zorgvraag.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) .
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jorina en/of Maaike tel.nr. 0299-459252.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature