Cliëntbegeleider | ZEMVB

A &I High Five 400)

Kwadijkerpark 52 is een woongroep voor 8 mensen met een ernstige meervoudige beperking. De aard van de begeleiding(stijl) en zorg is gericht op het verlenen van lichamelijke en sociaal emotionele zorg bij mensen met een zeer ernstige tot matige verstandelijke beperking. Uitgangspunten zijn het bijstaan, ondersteunen, overnemen en begeleiden van de cliënten bij de ADL en het (zinvol) invulling geven van de dag. Er wordt gewerkt met individuele doelen en dagprogramma’s als ook met groepsactiviteiten en een dagindeling voor de woongroep. Uitgangspunt van handelen is goedleven op basis van de 5 laccs gebieden.

Alle cliënten zijn volledig zorgafhankelijk, zijn verbaal beperkt en hebben ondersteuning nodig in het aangaan van contact. Cliënten kunnen gesproken taal begrijpen in minderde dan wel meerdere mate. Cliënten vertellen middels gedrag wat zij willen en wensen. Twee cliënten ontvangen Meerzorg gelden op basis van complexe (sociaal-emotionele) problematiek.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij, als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Je bent verzorgend, stimulerend en uitdagend! Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze ouder wordende doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• een (bijna) afgeronde pedagogische of verpleegkundige opleiding op niveau 3 of 4 hebt;
  • in teamverband en multi disciplinair met ouders vorm kan geven aan de driehoek;
  • instructies kan opvolgen, gedrag kunt interpreteren en consequenties van eigen handelen kunt inschatten voor de cliënt en jezelf;
  • kennis en ervaring hebt van mensen met een complexe zorgvraag.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) .
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jorina en/of Maaike tel.nr. 0299-459252.