Cliëntbegeleider | Dagbesteding

M & J Webiste 3.)

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

De groep biedt dagbesteding aan 7 mannen en 1 vrouw tussen de 20 en 53 jaar. Allen hebben naast een verstandelijke beperking bijkomende problematiek, waardoor zij behoefte hebben aan intensieve zorg. Deze zorg wordt geboden aan de hand van een voorspelbaar dagprogramma waarin het omgaan met elkaar en de eigen problematiek centraal staan. De activiteiten vinden zowel buiten als binnen plaats en zijn dusdanig ingericht dat alle cliënten daadwerkelijk kunnen mee doen. Tijdens de activiteiten, soms gezamenlijk en soms individueel, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Naast deze ontwikkelingen en werkzaamheden is gezelligheid met elkaar erg belangrijk.

Als Cliëntbegeleider kom je in een ambitieus en gedreven team. Binnen het team zijn wij voortdurend bezig met het aangaan van uitdagingen. Als Cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van een dagprogramma volgens het cliëntplan. De cliënten hebben behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Als Cliëntbegeleider ben je hierbij een van de belangrijkste factoren. Met het team biedt je de cliënten veiligheid, sfeer en liefdevolle zorg. Daarnaast zorg je er met elkaar voor de juiste harmonie op de groep. Met het team werk je samen en in verbinding met de groep cliënten.

• een relevante opleiding hebt of net hebt afgerond op MBO niveau 3 of 4;
    • ervaring en kennis hebt in het begeleiden van cliënten in onze doelgroep;
    • adequaat kan handelen in complexe onverwachte situaties;
    • in staat bent tot reflecteren op (eigen) professioneel handelen;
    • proactief, creatief, ondernemend en competitief bent ingesteld!

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Roni, tel.nr.0299-459374.