Werken en leren

Clientbegeleider | MVB

Ben jij een Clientbegeleider of Regie Begeleider die het een uitdaging vind om ontwikkelingsgericht te werken met cliënten met gedragsproblematiek, waarbij de cliënten langzamerhand steeds meer verantwoordelijkheid leren te nemen voor hun eigen keuzes? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

 

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten in hun kracht gezet worden. Als Clientbegeleiderlever jij hierin een belangrijke bijdrage. Wij zijn een organisatie die geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

 

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

M & J Webiste 3.)

Wat ga je doen?

Op Kwadijkerpark 105 wonen 10 cliënten in de leeftijd van 27 tot 77 jaar. De cliënten functioneren op laag- tot middenniveau met gedragsproblematiek en zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld. Gezamenlijke activiteiten zijn de maaltijden en koffie/thee momenten. Zo wordt er bijvoorbeeld elke avond samen met de cliënten gekookt. Er zijn over het algemeen twee begeleiders overdag aanwezig en twee a drie in de avond in verband met de zorgbehoefte/zorgvraag van de cliënten. Een aantal cliënten krijgen dagbesteding op de woning.

Hoe pas je in het team?

Als Clientbegeleider heb je op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. In samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega's geef je invulling en uitvoering aan de cliëntplannen. Daarnaast bied je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Kan jij je conformeren aan de gemaakte afspraken welke je op constructieve wijze kunt inzetten en bespreekbaar kunt maken. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • beschikt over een afgeronde zorg opleiding op MBO niveau 3/4;
  • ervaring hebt met de beschreven doelgroep en/of problematiek;
  • ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
  • stevig in je schoenen staat en het als uitdaging ziet om vanuit de zelforganisatie samen met andere medewerkers het team verder te ontwikkelen;
  • in staat bent te reflecteren op eigen handelen, en hierbij kunt omgaan met feedback van collega’s;
  • kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. 
  • Een leuke dynamische werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast?

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Chelbi, Regie Begeleider tel: 06-57473696. Hij vertelt jou graag meer!

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature