Clientbegeleider | LVB

J&M Hand Voor Oren 400)

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

De woongroep waar je komt te werken biedt ondersteuning aan 9 mannen en 1 vrouw tussen de 22 en 60 jaar oud. Allen hebben naast een licht verstandelijke beperking met gedragsstoornissen en hechtingsproblematiek, waardoor zij behoefte hebben aan intensieve complexe zorg. Deze zorg wordt geboden aan de hand van een voorspelbaar dagprogramma waarin het omgaan met elkaar en de eigen problematiek centraal staan.
Tijdens groepsactiviteiten en individuele activiteiten wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt.

Naast onze vaste cliënten bieden wij ook een crisisplek aan.

Als cliëntbegeleider kom je terecht in een ambitieus en gedreven team. Binnen het team zijn wij voortdurend bezig met het aangaan van uitdagingen samen met de cliënt. Ook ben je verantwoordelijk voor het bieden van een dagprogramma volgens het cliëntplan. Ons doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin ben jij één van de belangrijkste factoren. Samen met het team bied je ook een goede sfeer en liefdevolle zorg.

• stevig in je schoenen staat;
  • een relevante opleiding hebt afgerond op MBO niveau 3 of 4;
  • ervaring en kennis hebt in het begeleiden van cliënten in onze doelgroep (LVB, MVB, hechting en gedragsproblematiek, zeer complex);
  • adequaat kan handelen in complexe onverwachte situaties;
  • in staat bent tot reflecteren op (eigen) professioneel handelen;
  • Proactief, creatief, ondernemend en competitief bent ingesteld!

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen €2.236,00 - €3.154,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Voor informatie over de functie en/of doelgroep bel je met Karlijn 06-46626984 of Sascha 06-22852451.