Werken en leren

Cliëntbegeleider | MVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd

Kwadijkerpark 101 is een doelgroep waar 10 cliënten wonen met een matig verstandelijke beperking daarbij is er sprake van gedragsproblematiek en/of autisme een aantal cliënten hebben net iets meer ondersteuning nodig hiervoor krijgen zij extra zorg in de vorm van meerzorg aangeboden. Er heerst een huiselijke sfeer waarbij veel activiteiten zoals wandelen, koken, het maken van uitstapjes en/of spelletjes doen gezamenlijk worden uitgevoerd. Wij werken volgens de methodiek Gentle Teaching. Dit wil zeggen, dat wij uitgaan van een veilige en liefdevolle relatie welke de basis is voor de ontwikkeling bij de cliënten. De methode is erop gericht een relatie te ontwikkelen tussen de begeleiders en de cliënten.

Wie ben jij?

Wij zoeken een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. Het in stand houden van en eventuele ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. Samen met je collega’s zoals de Regiebegeleider en de gedragsdeskundige staat jouw dagelijks werk in het teken van het welzijn van de cliënten. Daarbij gaan wij als team voor het hoogst haalbare.

Het werk is dynamisch, je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.  

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3;
  • om kan gaan met spanningsvolle situaties en agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Robin of Helen, tel.nr. 0299-459279.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature