Cliëntbegeleider | ZEMVB

Xenajoran 700)

Op Karpaten 1 wonen 6 MCG-cliënten en 1 cliënt die semizelfstandig woont. Het is een uiteenlopende groep cliënten waar veel diversiteit aan zorgvragen is. De cliënten in deze groep zijn allen zorgafhankelijk, wat de afwisseling ook zeer uitdagend maakt. Er wordt voornamelijk gewerkt in 8-, 6-en 4-uurs diensten in een wisselend patroon.

Binnen de woning worden een aantal verpleegtechnische handelingen uitgevoerd, waarbij een verzorgende of verpleegkundige achtergrond een pré is.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.  Je bent verzorgend, stimulerend en uitdagend! Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze ouder wordende doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een (bijna) afgeronde pedagogische opleiding hebt op niveau 3 of 4;
  • een flexibele werkhouding hebt;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • beschikt over een gezonde dosis humor;
  • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Nathalie tel.nr. 0299-459535?