Werken en leren

Cliëntbegeleider II (ter vervanging van zwangerschap)

Om ons team te versterken zoeken wij voor Kwadijkerpark 19 per 22 april 2023 een gemotiveerde Cliëntbegeleider II ter vervanging van zwangerschapsverlof. Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.


We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.


Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting
.

Manuel Website Staand (1))

Wat ga je doen?
Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander. Wij zijn een stabiel en gezellig team en door zwangerschapsverlof van collega opzoek naar een nieuwe collega.

Op Kwadijkerpark 19 wonen acht mannen met een intensieve begeleidingsvraag en daarnaast hebben we één logeerplek voor vaste logees. De individuele zorgvraag van de cliënten staat voorop. Wij zijn een woongroep voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, laag tot midden niveau, waarbij duidelijkheid en structuur belangrijk is. We werken volgens de methode Gentle Teaching, waarin veiligheid en wederzijds respect de basis zijn van waaruit je handelt en volgens de kenmerken van de methodiek “Geef me de Vijf”. Als begeleider ben je naast het creëren van een huislijke sfeer, bezig met het bieden van structuur, voorspelbaarheid en veiligheid. Kenmerkend in de begeleiding is het werken met individuele dagprogramma’s van de cliënten.

Wie ben jij?
Als Cliëntbegeleider zal je naast de directe zorg rondom de cliënt ook bezig zijn met de dagelijks gang van zaken op de groephet contact onderhouden met familie en andere disciplines rondom de zorg van de cliënt. We bieden een prettige werkomgeving waarin sprake is van een open cultuur waarin we het belangrijk vinden dat mensen zich welkom voelen. We werken met 8 of 9 uurs diensten. Wij zoeken een collega die het een uitdaging vindt om in samenwerking met het team op deze woning complexe zorg vorm te geven.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde agogische of verzorgende opleiding hebt op niveau 3 (Cliëntbegeleider);
  • kennis hebt van autisme een pre;
  • kunt omgaan met lichte agressie en adequaat kunt handelen bij moeilijke situaties;
  • een verantwoordelijkheidsgevoel, stevige persoonlijkheid en relativeringsvermogen hebt;
  • Stressbestendig bent en beslissingen kunt nemen.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40.
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!
  • Een tijdelijk contract vanaf 22 april 2023 tot 1 september 2023

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met het team van Kwadijkerpark 19 , tel.nr. 0299-459232.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature