Werken en leren

Cliëntbegeleider en Regiebegeleider | ZEMVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider en Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Vrouwenzandstraat 53D in Purmerend is een kleinschalige woonvorm met dagbesteding voor (jong) volwassenen in de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt). Het team biedt buiten liefdevolle zorg en vertrouwen ook een bijdrage aan de ontwikkeling, in stand houding of het beperken van de achteruitgang.

Voor iedere cliënt wordt per individu bepaald waar de ontwikkel focus voor de aankomende periode op ligt. Door een combinatie van wonen, dagbesteding en directe begeleiding wordt er met kleine stapjes gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Deze ontwikkelingen zijn voor buitenstaanders niet altijd goed zichtbaar, maar binnen het team leer je het gedrag van de cliënten steeds beter te lezen. Het is belangrijk dat jij met een duidelijke structuur en heldere communicatie op het gedrag kan reageren, om zo de cliënt tot rust te kunnen brengen.

Het resultaat van ons werk is terug te zien op de groep en aan de band die er is tussen ouders en personeel.

Wie ben jij?

Een glimlach op het gezicht van een cliënt met ernstig meervoudige beperkingen (EMB). Een tevreden geluid waarmee hij duidelijk maakt dat hij geniet van jouw aandacht. Daar word jij blij van. Je bent zorgzaam, straalt vertrouwen uit en stimuleert cliënten om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Sommigen hebben baat bij een stimulerend dagprogramma, voor anderen bedenk je een activiteitenaanbod met weinig prikkels. Met jouw creativiteit geef jij EMB-cliënten een betekenisvol leven. Bij de verzorging van cliënten gebruik je hulpmiddelen als een tillift en een badlift. Verpleegkundige handelingen kunnen bestaan uit het geven van sondevoeding en het verstekken van medicatie.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3 voor Cliëntbegeleider en MBO niveau 4 voor Regiebegeleider;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • beschikbaar bent voor incidentele nachtdiensten;
  • flexibel bent in werktijden!

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld voor Cliëntbegeleider in FWG 40 (tussen € 2.457,00 - € 3.332,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) en voor Regiebegeleider in FWG 45 (tussen € 2.605,00 - € 3.640,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) .
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nada, tel.nr. 0299-459524.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature