Werken en leren

Medewerker Begeleiding & Clientbegeleider II MVB+ | uren in overleg | Purmerend

Ben jij in het bezit van een MBO 2, 3 of 4 zorgdiploma? Krijg jij energie van ontwikkelingsgericht werken met cliënten met een MVB/EVB en gedragsproblematiek? Waarbij je cliënten met een complex intensieve zorgvraag begeleidt vanuit de onvoorwaardelijke relatie? Solliciteer dan nu!

Voor Kwadijkerpark 103 zijn we op zoek naar een Cliëntbegeleider II.
voor Kwadijkerpark 109 zijn we op zoek naar zijn we op zoek naar een Medewerker Begeleiding II en Cliëntbegeleider II.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patriciamanueltrompet Blauw)

Wat ga je doen?
Op Kwadijkerpark 103 wonen 10 cliënten en één logecliënt. De cliënten zijn gediagnostiseerd met een autisme spectrum stoornis, functioneren op laag- tot middenniveau met gedragsproblematiek en zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld. Gezamenlijke activiteiten zijn de maaltijden en koffie/thee momenten. Zo wordt er bijvoorbeeld elke avond samen met de cliënten gekookt. Er zijn over het algemeen drie begeleiders overdag aanwezig en drie a vier in de avond in verband met de zorgbehoefte/zorgvraag van de cliënten. Een aantal cliënten krijgen dagbesteding op de woning.

Op  Kwadijkerpark 109 is plek voor 10 cliënten en één logecliënt. De leeftijd varieert tussen de 20 en 60 jaar, wat het een diverse club maakt. De cliënten zijn net als op 103 veelal gediagnostiseerd met een autisme spectrum stoornis en bijkomende hechtingsstoornissen. Dit kan zich uiten in gedragsproblemen of grensoverschrijdend gedrag. Cliënten vragen nabijheid en een liefdevolle bejegening, zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten waarin je ze als Cliëntbegeleider verbaal en non-verbaal coacht.
Kwadijkerpark 109 is een self supporting woongroep, wat inhoudt dat er gekookt en gewassen wordt. Een beetje gevoel voor koken is dus mooi meegenomen!

Hoe pas je in het team?
Kwadijkerpark 109 is bestaat uit een team met een vaste kern medewerkers die langer op de woongroep werken, met daaromheen enkele collega’s die vrij nieuw zijn in het werk. Omdat je als Cliëntbegeleider in een vast koppel samen met een Regiebegeleider werkt is er alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied. Er heerst een open overlegstructuur waarin jouw inbreng op prijs wordt gesteld.

Dit zijn teams die van elkaar op aan kunnen. We zoeken dan ook een collega die weet van doorpakken maar op zijn tijd ook van een geintje houdt. Relativeren in ons vak is belangrijk en daar draagt humor zeker aan bij! In ons team vinden we het belangrijk dat je zegt wat je doet, en doet wat je zegt.
We begeleiden onze cliënten vanuit de onvoorwaardelijke relatie en laten onze cliënten ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn. We zien het als een meerwaarde als je ervaring hebt met onze doelgroep, maar met de juiste motivatie, reflecterend vermogen en passie voor de gehandicaptenzorg ben je ook meer dan welkom om te solliciteren.
Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • beschikt over een afgeronde zorg opleiding op MBO niveau 2, 3 of 4;
 • ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
 • stevig in je schoenen staat en het als uitdaging ziet om vanuit de zelforganisatie samen met andere medewerkers het team verder te ontwikkelen;
 • kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten.

Wat bieden wij?
Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een uitnodiging voor de introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie èn andere nieuwe collega’s te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • als Clïentbegeleider II een bruto salaris van minimaal € 2.457,- tot maximaal € 3.332,- (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • als Medewerker Begeleider II een brutosalaris van minimaal €1.967,- tot €2.891,- (FWG 30). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelfsturend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Heb je vragen?
Voor vragen over Kwadijkerpark 103 mag je contact opnemen met Regiebegeleider Yolanda. Je kunt haar bereiken op 06 20 67 47 00.

Voor vragen over Kwadijkerpark 109 mag je bellen naar de woongroep, zij staan je graag te woord. Je toekomstige collega’s bereiken via 0299 459 278.

Interesse?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaande sollicitatiebutton óf mail je motivatie met CV onder vermelding van vacaturenummer 2022055 naar werkenbij@prinsenstichting.nl!

Solliciteer

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten in hun kracht gezet worden. Als Clientbegeleider lever jij hierin een belangrijke bijdrage! Wij zijn een organisatie die geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

 

Deel vacature