Werken en leren

Clientbegeleider gehandicaptenzorg | Ouderen | uren in overleg | Assendelft

Ben jij op zoek naar een werkplek in de gehandicaptenzorg waarin je met open armen ontvangen wordt door onze cliënten? Waarin je iedere dag zinvol en leuk maakt, en onze ouder wordende cliënten een fijne dag bezorgd? Dan past deze vacature helemaal bij jou.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?
Dolomieten 9 is gelegen in de wijk Saendelft in de gemeente Assendelft waar 8 cliënten wonen in de leeftijd van 52 t/m 86 jaar. Het niveau van functioneren verschilt, het sociaal-emotioneel niveau van cliënten varieert van 12 maanden tot 3 jaar, het cognitieve niveau varieert van 18 maanden tot 6 jaar.

Cliënten wonen op Dolomieten 9 voor hun individuele zorgvraag waarbij er gebruik gemaakt wordt van 2 zorgbadkamers. De nadruk ligt vooral in het behouden van wat de cliënt nog kan en zo nodig tot overname van de adl handelingen. De ouder wordende cliënt en de daarbij komende problematiek (dementie) staat centraal naast de ziektebeelden epilepsie, autisme stoornis, slikproblematiek. Binnen de woning wordt er individueel dagbesteding aangeboden en vinden er wekelijks activiteiten plaats zoals muziek, beweging en zwemmen.

We zijn op zoek naar een collega die meerzorg kan bieden aan een van onze cliënten.

Je werkt altijd samen met nog een collega, waarbij er gewerkt wordt in 4, 6 of 8 uurs diensten. Tijdens de nacht is een wakkere nachtdienst in de woonvoorziening aanwezig.

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Hoe pas je in het team?
Als Cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteund de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde of in opleiding van een verwante opleiding bent op MBO niveau 3/4
 • Affiniteit met de doelgroep ouderen is gewenst maar niet noodzakelijk
 • beschikt over communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd);
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • een brutosalaris van minimaal €2.178,- en maximaal €3.105,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 35.
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Sandra (coördinerend regie begeleider) of Marjorie tel.nr. 0299 459560. 

Enthousiast?
Reageer dan via onderstaande sollicitatie button òf  stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022095.

Reageer hier

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Deel vacature