Cliëntbegeleider | LVB

3)

Behandelcentrum De Schar is een 3 –milieusvoorziening in Schagen waar jongeren (vanaf 10 jaar) met een licht verstandelijke beperking tot 23 jaar leven, wonen en werken/naar school gaan. Bij De Schar kijken we samen met de cliënten naar de dingen die zij wel kunnen en de mogelijkheden die zij nog graag willen leren. Stap voor stap werken wij samen met de cliënten naar zelfstandigheid toe en bekijken we welke begeleiding de cliënten nodig hebben. Onze begeleiding is gericht op passende bejegening en het bieden van veiligheid. We creëren een zo normaal en veilig mogelijke leefsituatie voor de individuele cliënt. `Gentle Teaching’ als methodiek en ‘geweldloos ondersteunen’ als vertrekpunt staan hierin centraal.

Je bent in het bezit van een MBO diploma minimaal niveau 3. Je hebt aantoonbare werkervaring met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroepen in de VG-sector en/of de jeugdzorg. Daarnaast is het belangrijk dat jij sterk in je schoenen staat en beschikt over voldoende levenservaring om deze jongeren de begeleiding te kunnen bieden die nodig is.

• uitstekende communicatieve vaardigheden hebt;
  • inzicht hebt in zorgprocessen en teamdynamiek;
  • werkzaamheden snel op kunt pakken;
  • een flexibele en creatieve werkhouding hebt;
  • beschikt over vaardigheden op het gebied van coaching en instrueren;
  • een proactieve houding hebt en ondernemend en een teamplayer bent.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mel, tel.nr. 06-20234247.