Werken en leren

Cliëntbegeleider ll Dagbesteding MVB/LVB | 28 – 35 uur | Purmerend

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met regelmatige werktijden? Waar je een positieve bijdrage levert aan de dag invulling van onze cliënten? Reageer dan op deze vacature voor Cliëntbegeleider Dagbesteding! Voor ons Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 zijn we op zoek naar maar liefst 2 Cliëntbegeleiders.

Waar ga je werken?
Het Activiteitencentrum Kwadijkerpark 4 is een dagbestedingslocatie waar dagbesteding voor zowel externe cliënten als cliënten van Prinsenstichting wordt geboden. Kwadijkerpark 4 bestaat uit groep 1 en 2, op beide groepen zitten 8 cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken. De visie van de groep is om in te spelen op ontwikkeling en participatie daar waar mogelijk. Op groep 2 hebben we ook een observatieplek. Deze cliënten maken voor een half jaar gebruik van deze plek, waarbij het onze taak is om te onderzoeken wat zij nodig hebben in de begeleiding.
Op groep 1 werk je samen met 1 Regiebegeleider, 1 Cliëntbegeleider aanwezig en een Cliëntbegeleider in opleiding. Op groep 2 werk je samen met 2 Regiebegeleiders, een Cliëntbegeleider en/of een Medewerker Begeleiding.

Wie ben jij?
Als Cliëntbegeleider op Kwadijkerpark 4 weet je van doorpakken. Je hebt affiniteit met de gedragsmoeilijke doelgroep, signaleert en bespreekt knelpunten en maakt dit bespreekbaar in het team. Je kunt met verbaal sterke cliënten het dialoog aan gaan en maakt een vertaalslag tussen theoretische kaders en een praktische werkwijze. We streven naar ontspannen gedrag bij onze cliënten wat we door het bieden van structuur proberen te creëren. Vast personeel op de groep levert hier een positieve bijdrage aan.

Binnen het team wordt er op een eenduidige manier gewerkt, dit om het zo voorspelbaar als mogelijk te houden voor onze doelgroep. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Bezig bent met de opleiding MBO 3/4 of deze is afgerond;
 • Je passie en ervaring hebt in het werken met deze doelgroep;
 • Je adequaat en professioneel kunt handelen in onverwachte situaties;
 • Je over goede communicatieve, contactuele en schriftelijke eigenschappen beschikt, zowel professioneel als binnen de driehoek;
 • Je in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen.
Solliciteer nu!

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • een brutosalaris van minimaal €2.457,- en maximaal €3.332,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 40. 
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot
 • een leuke uitdagende werkplek met regelmatige werktijden, in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over groep 1 kun je contact opnemen met Regiebegeleider Paul via 0299 459 372.
Voor meer informatie over groep 2 kun je contact opnemen met de Regiebegeleiders Sven of Daniël, via (0299) 459 381

Enthousiast?
Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Klik dan op de sollicitatiebutton of stuur je CV met een korte motivatie naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202364.

Deel vacature