Werken en leren

Cliëntbegeleider | EVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Op Cornwallhof 1 en 1A wonen 13 cliënten in de leeftijd van 18 tot 76 jaar, functionerend op laag/middelhoog ontwikkelingsniveau. Alle cliënten vertonen in enige mate gedragsproblematiek, voortvloeiend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau.

Als clientbegeleider ben je werkzaam op zowel locatie 1 als 1A. ook wordt er intensief samengewerkt met de dagbesteding locatie.

 Wie ben jij?

Als cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt de cliënten veiligheid, sfeer, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde pedagogische/verpleegkundige of verwante opleiding hebt op niveau 3 of 4;
 • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • bekend bent met de methode Gentle Teaching & L.A.C.C.S (of je hier in wil bekwamen);
 • fysiek belastbaar bent in verband met lichamelijke zorg;
 • ervaring hebt met het werken met cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben;
 • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
 • flexibel inzetbaar bent en weet van aanpakken.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
 • Wisselende diensten bestaande uit 6, 8,of 8,5 uurs diensten.;
 • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Lisa tel.nr. 0299-459211.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature