Cliëntbegeleider | EVB

J&M Hand Voor Oren 400)

Op Cornwallhof 1 en 1A wonen 13 cliënten in de leeftijd van 18 tot 76 jaar, functionerend op laag/middelhoog ontwikkelingsniveau. Alle cliënten vertonen in enige mate gedragsproblematiek, voortvloeiend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau.

Als clientbegeleider ben je werkzaam op zowel locatie 1 als 1A. ook wordt er intensief samengewerkt met de dagbesteding locatie.

Als cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt de cliënten veiligheid, sfeer, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.

• een afgeronde pedagogische/verpleegkundige of verwante opleiding hebt op niveau 3 of 4;
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • bekend bent met de methode Gentle Teaching & L.A.C.C.S (of je hier in wil bekwamen);
  • fysiek belastbaar bent in verband met lichamelijke zorg;
  • ervaring hebt met het werken met cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben;
  • in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
  • flexibel inzetbaar bent en weet van aanpakken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Wisselende diensten bestaande uit 6, 8,of 8,5 uurs diensten.;

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Lisa tel.nr. 0299-459211.