Werken en leren

Cliëntbegeleider | Kind & Jeugd

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Binnen de Cairostraat 100-106 wonen 10 kinderen. Het niveau van functioneren is uiteenlopend. De meeste kinderen tonen naast hun verstandelijke beperking specifiek gedrag voortkomend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen, ADHD, hechtingsproblematiek en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau. Door middel van een pedagogische benaderingen, geduld en humor proberen wij de kinderen meer grip op hun wereld te geven zodat zij zich veiliger voelen. Wij zoeken voor ons team collega’s die het een uitdaging vinden om kinderen te leren zich te uiten en zich verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van de kinderen. De meeste Cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veilige sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Het dienstpatroon bestaat uit vroege diensten, late diensten en weekenddiensten. De duur van de diensten varieert tussen de vier en negen uur.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • beschikt over een (bijna) afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4;
  • affiniteit hebt met kinderen;
  • kennis hebt van autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag;
  • bekend bent met “Gentle Teaching “en “Geef me de vijf”;
  • stevig in je schoenen staat;
  • inzicht hebt in verschillende ontwikkelingsfases.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Geeske, tel.nr. 0299-459446.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature