Cliëntbegeleider | Kind & Jeugd

X & J Website 1)

Binnen de Cairostraat 100-106 wonen 10 kinderen. Het niveau van functioneren is uiteenlopend. De meeste kinderen tonen naast hun verstandelijke beperking specifiek gedrag voortkomend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen, ADHD, hechtingsproblematiek en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau. Door middel van een pedagogische benaderingen, geduld en humor proberen wij de kinderen meer grip op hun wereld te geven zodat zij zich veiliger voelen. Wij zoeken voor ons team collega’s die het een uitdaging vinden om kinderen te leren zich te uiten en zich verder te ontwikkelen.

Als Cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van de kinderen. De meeste Cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veilige sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Het dienstpatroon bestaat uit vroege diensten, late diensten en weekenddiensten. De duur van de diensten varieert tussen de vier en negen uur.

• beschikt over een (bijna) afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4;
  • affiniteit hebt met kinderen;
  • kennis hebt van autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag;
  • bekend bent met “Gentle Teaching “en “Geef me de vijf”;
  • stevig in je schoenen staat;
  • inzicht hebt in verschillende ontwikkelingsfases.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Geeske, tel.nr. 0299-459446.