Cliëntbegeleider | Kind & Jeugd

We zijn op zoek naar twee collega’s! 1 collega voor 8 uur per week en 1 collega voor 12 uur per week.

A &I High Five 400)

Prinsenstichting biedt BSO+ voor kinderen met een extra zorgvraag naschool tijd. De leeftijd varieert van 4 tot en met 18 jaar. Bij ons hebben de meeste kinderen een licht tot matige verstandelijke beperking, met daarnaast een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Wij zijn dagelijks geopend van 14.00-18.00 en tijdens studie- en vakantiedagen van 08.30-17.30.

Wij ondersteunen kinderen zodanig dat ze op hun eigen wijzer kunnen functioneren en zichzelf kunnen zijn. Wij wijzen de kinderen erop hoe zij het beste uit hunzelf kunnen halen. Ieder mens leeft op zijn eigen wijze en heeft hierbij zijn eigen “wijzer” nodig.

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk om cliënten te begeleiden en ondersteunen bij het ontplooien van hun eigen kwaliteiten en talenten. Jij bent in staat om kinderen te begeleiden waarbij de methodiek Gentle Teaching als uitgangspunt wordt genomen. Je bent positief ingesteld, kunt goed samenwerken, brengt een dosis enthousiasme mee en je hebt ervaring met de doelgroep.

• in het bezit bent van een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4;
  • stevig in je schoenen staat en het leuk vindt om met kinderen te werken;
  • in staat bent te handelen bij moeilijk verstaanbaar gedrag, waaronder verbale en non-verbale agressie;
  • bekend bent met de begeleidingsstijlen van “geef me de vijf” en “Gentle teaching” en weet deze in de praktijk toe te passen.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151,00 - € 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva, tel.nr. 06-13911033.