Werken en leren

Cliëntbegeleider | Kind & Jeugd

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

We zijn op zoek naar twee collega’s! 1 collega voor 8 uur per week en 1 collega voor 12 uur per week.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Prinsenstichting biedt BSO+ voor kinderen met een extra zorgvraag naschool tijd. De leeftijd varieert van 4 tot en met 18 jaar. Bij ons hebben de meeste kinderen een licht tot matige verstandelijke beperking, met daarnaast een ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek. Wij zijn dagelijks geopend van 14.00-18.00 en tijdens studie- en vakantiedagen van 08.30-17.30.

Wij ondersteunen kinderen zodanig dat ze op hun eigen wijzer kunnen functioneren en zichzelf kunnen zijn. Wij wijzen de kinderen erop hoe zij het beste uit hunzelf kunnen halen. Ieder mens leeft op zijn eigen wijze en heeft hierbij zijn eigen “wijzer” nodig.

Wie ben jij?

Als Cliëntbegeleider, ben je verantwoordelijk om cliënten te begeleiden en ondersteunen bij het ontplooien van hun eigen kwaliteiten en talenten. Jij bent in staat om kinderen te begeleiden waarbij de methodiek Gentle Teaching als uitgangspunt wordt genomen. Je bent positief ingesteld, kunt goed samenwerken, brengt een dosis enthousiasme mee en je hebt ervaring met de doelgroep.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • in het bezit bent van een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4;
  • stevig in je schoenen staat en het leuk vindt om met kinderen te werken;
  • in staat bent te handelen bij moeilijk verstaanbaar gedrag, waaronder verbale en non-verbale agressie;
  • bekend bent met de begeleidingsstijlen van “geef me de vijf” en “Gentle teaching” en weet deze in de praktijk toe te passen.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151,00 - € 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva, tel.nr. 06-13911033.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature