Werken en leren

Cliëntbegeleider Ambulant | LVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Cliëntbegeleider Ambulant lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

 Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Als cliëntbegeleider in de thuisondersteuning bied jij ondersteuning aan ouders en cliënten in de thuisomgeving wanneer zij dit nodig hebben. Hierbij kan je denken aan ondersteuning in de zorg, opvoeding, verzorging en in vrijetijdsactiviteiten van de cliënt. Hiernaast ben jij ook beschikbaar voor andere hulpvragen en het ontlasten van de ouders om op deze manier een warme en veilige thuissituatie te creëren voor ouder en kind.

Je hebt de vrijheid jouw eigen werkzaamheden en werkdagen, in overleg met de gezinnen, zelf in te delen. Hierbij is het gebruikelijk dat dit een ochtend dienst, avond dienst of zaterdag dienst is. Jij voert jouw werkzaamheden zelfstandig uit, ook de bijkomende administratieve werkzaamheden, al ben je ook 1 keer per maand aanwezig bij teamvergaderingen. Zo kunnen wij ervaringen delen en de verbinding van het team in stand houden.

Wie ben jij?

Als cliëntbegeleider kom je terecht in een ambitieus en gedreven team, binnen het team zijn wij voortdurend bezig met het aangaan van uitdagingen samen met de cliënt en ouders. Onze doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin ben jij één van de belangrijkste factoren. Samen met de gezinnen bied je een goede sfeer en liefdevolle zorg.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Stevig in je schoenen staat;
  • Beschikt over een auto, regio Zaanstad is ook onderdeel van onze zorg regio,
  • een relevante opleiding hebt afgerond op MBO niveau 3 of 4;
  • ervaring en affiniteit hebt in het begeleiden van cliënten(kinderen) in onze doelgroep (LVB, MVB)
  • adequaat kan handelen in complexe onverwachte situaties;
  • in staat bent tot reflecteren op (eigen) professioneel handelen;

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor informatie over de functie en/of doelgroep kan je contact opnemen met Iris, telnr. 06 -20232370.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature