Werken en leren

Cliëntbegeleider | 24 uur | Westerkoogweg 62

Zoek jij een werkplek waar jij echt het verschil kan maken en je kan begeleiden vanuit je onvoorwaardelijke relatie? Heb je een warm hart en ben je op zoek naar een nieuwe en boeiende uitdaging in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

3)

Wat ga je doen?
Word jij onze nieuwe zorgheld op Westerkoogweg 62? Hier krijg je de kans om het verschil te maken in het leven van 11 cliënten, waarvan 8 mannen en 3 vrouwen in de leeftijdscategorie van 50 en 69 jaar oud. Als lid van ons team speel je een cruciale rol in het bieden van een duidelijke structuur voor hun dagelijkse activiteiten. Deze individueel ingestelde cliënten vragen om jouw ondersteuning en kennis. Samen met een toegewijd team werk je doordeweeks met een gestructureerd dagprogramma, terwijl in het weekend de cliënt de regie heeft over zijn dag. Je bent nooit alleen, want we roosteren meestal twee collega’s in om aan de zorgbehoeften van onze cliënten te voldoen.

Bij ons bieden we ook inpandige dagbesteding, waar sommige cliënten dagelijks kunnen participeren aan activiteiten in de woonkamer. Daarnaast hebben drie cliënten ergens anders dagbesteding. Ben jij er klaar voor om een positieve impact te maken? Sluit je dan aan bij het team van Westerkoogweg 62! Extra leuk; deze groep verhuist eind oktober 2023 terug naar een gloednieuw gebouw aan de Westerkoogweg 62.

Wie ben jij?
Als cliëntbegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele ondersteuningsplannen. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid en liefdevolle en warme zorg aan en je zorgt voor de juiste harmonie, dat ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteunt de cliënten daar waar nodig.

Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaarheid en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Een afgeronde opleiding hebt op MBO3/4 niveau richting maatschappelijke zorg (of nog studerende bent voor de functie van Cliëntbegeleider in opleiding);
 • Bekend bent met de methodieken ‘Geef mij de vijf’ en Gentle Teaching (of bereid bent om dit te leren);
 • Om kan gaan met spanningsvolle situaties en milde agressie;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • In staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings;
 • Als Cliëntbegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.258,- en maximaal € 3.198,- (FWG 35) op basis van 36 uur.
 • Als Cliëntbegeleider in opleiding een brutosalaris van minimaal € 2.013,- en maximaal € 2.826,- (FWG 25) op basis van 36 uur. Na afronding van je opleiding word je ingeschaald in FWG 35 (een brutosalaris van minimaal € 2.258,- en maximaal € 3.198,- op basis van 36 uur);
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cynthia Visser, coördinerend regiebegeleider via 0622967877. Zij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button! Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je cv te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202389.

Solliciteer nu

Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel vacature