Werken en leren

Cliënt- of Regiebegeleider I MVB | 28 uur | Oosthuizen

Ben jij op zoek naar een werkplek met een diversiteit aan cliënten? Een werkplek waar jij echt het verschil kan maken en je kan begeleiden vanuit je onvoorwaardelijke relatie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Waar ga je werken?
Seevancksweg 94B is één van de drie woningen van de Arendshoeve in het dorp Oosthuizen. Hier wonen 9 cliënten. De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 41 en 70 jaar. Seevancksweg 94B is een verticale woongroep, zowel in leeftijd, als in niveau. Zo zijn er cliënten met o.a. autisme, syndroom van down, 22q11 etc. De zorgvraag is divers en vaak individueel gericht. Het niveau van functioneren van de huidige cliënten ligt tussen ernstig en licht verstandelijke beperkt. Een huiselijke, gezellige sfeer is belangrijk voor de huidige cliënten.

Het tempo, de rust op de woning, de zelfstandigheid, het even alleen kunnen zijn, het niveau, dingen kunnen begrijpen zijn belangrijk. Leeftijd kan daar los van staan. Door de week hebben de cliënten dagbesteding buiten de woning. Op vrijdag zijn enkele cliënten vrij van hun werk. Er worden verschillende diensten gedraaid: slaapdiensten, late-, vroege- en dagdiensten.

Wie ben jij?
Jij bent in staat om de Cliënten te begeleiden waarbij de methodiek Gentle Teaching als uitgangspunt wordt genomen. De begeleiding is gericht op het bieden van rust, duidelijkheid en structuur. Ook het ondersteunen, motiveren en stimuleren van de cliënten bij de vaardigheden en hun zelfredzaamheid is belangrijk. Je bent positief ingesteld, in staat zelfstandig een dienst te kunnen draaien daarbij breng je een dosis enthousiasme mee en heb jij ervaring met de doelgroep.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een relevante opleiding hebt MBO/MMZ niveau 3;
 • goede communicatieve vaardigheden hebt;
 • ervaring in het begeleiden van cliënten met het gedrag in het autistisch spectrum;
 • bekend bent met "Geef Me De Vijf" en Gentle Teaching of hier graag over wil leren;
 • een stevige persoonlijkheid hebt, flexibel en daadkrachtig bent.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken!

Daarnaast:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • als Clïentbegeleider een brutosalaris van minimaal €2.178,- en maximaal €3.105,- op basis van 36 uur (FWG 35);
 • als Regiebeleider een bruto salaris van minimaal €2457,- en maximaal €3.332,- (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring wordt je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de vacature bij Seevancksweg 94B kun je bellen naar de woning. Diana Nijholt of haar collega's zijn te bereiken op (0299) 459 367 of 0657474468 en vertellen je graag meer! 

Enthousiast?
Klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer!
Het is ook mogelijk om je motivatie en CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 202362.

https://prinsenstichting.recruitee.com/o/client-of-regiebegeleider-i-mvb-28-uur-per-week-seevanckweg-94b/c/new

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Ook als Cliënt- of Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Deel vacature