Werken en leren

Regiebegeleider MVB / LVB | 27-31 uur per week | Cairostraat 65-69

Ben jij die Regiebegeleider met liefde voor gehandicaptenzorg? Iemand die op zoek is naar een werkplek waar het begeleiden van jong & oud wordt gecombineerd? Dan is deze vacature iets voor jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

M & J Webiste 3.)

Wat ga je doen?
Als Regiebegeleider op Cairostraat 65-69 kom je te werken in een woongroep met 12 cliënten, waarvan 10 mannen en 2 vrouwen. Deze groep is verdeeld over 2 woningen welke gescheiden worden d.m.v. een tussendeur.  Op Cairostraat 65 wonen 5 ouder wordende cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en 1 cliënt met een licht verstandelijke beperking die meerzorg behoeft.

Op Cairostraat 69 wonen jongeren, functionerend op LVB niveau (licht verstandelijk beperkt), waar soms moeilijk begeleid baar gedrag kan voorkomen. De leeftijden van de cliënten variëren van 15 t/m 60 jaar. Deze cliëntgroep vraagt vooral heel veel 1 op 1 momenten. Elke cliënt heeft een eigen manier van bejegening. Soms zit het contact in kleine dingen. Elke dag is anders! In de toekomst zal heel Cairostraat 65-69 LVB-participerend worden.

Wanneer je bij ons start als Regiebegeleider, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.  Je bent verzorgend, warm en zelfstandig. 

Als Regiebegeleider houd je je aanvullend bezig met o.a. het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, coördineren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en/of verzorging/verpleging van de kinderen. Net als de Cliëntbegeleider verricht ook jij taken als het begeleiden t.a.v. de individuele zorg/ behandelvraag (conform het ondersteuningsplan). Je ondersteunt en begeleidt de doelgroep (en verwanten) in de ADL en de specifieke zorg / begeleidingsvraagstukken. Je werkt in teamverband samen.

Hoe pas je in het team?
Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 4;
 • beschikt over relevante ervaring met de doelgroep MVB / LVB;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • kennis hebt van Gentle Teaching of bent bereid dit te willen leren;
 • flexibel bent in werktijden. 

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als regiebegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.685,00 en maximaal € 3.749,00 op basis van 36 uur (FWG 45). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
 
Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joyce Dijkstra of Deborah ter Haar, tel. (0299) 459 449.  We ontvangen je sollicitatie graag via de solliciteerbutton of stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202341.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature