Werken en leren

Arts VG | Zodiak

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Arts VG lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Zodiak is het deskundigheidscentrum van Prinsenstichting met al jarenlang een succesvolle polikliniek. Zodiak is er voor behandelvragen van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben, zowel wonend bij de Prinsenstichting als elders.

De zorg van de Artsen VG bij Prinsenstichting wordt geleverd door verschillende Artsen VG vanuit de afdeling Zodiak. Binnen Zodiak wordt multidisciplinair samengewerkt met - onder andere -seksuologen, gedragsdeskundigen, logopedisten en ergotherapeuten. Samen hebben wij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en doortastende Arts VG, maar als Basisarts en/of Specialist Ouderenzorg (SO), Kinderarts of verpleegkundig specialist ben je ook van harte welkom om op deze vacature te reageren.

Je biedt medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking binnen een stevig en ambitieus team met artsen VG, verpleegkundigen gehandicapten zorg, doktersassistenten en medisch secretaresses. De cliëntgroep is zeer gevarieerd van kinderen tot ouderen met uiteenlopende zorgbehoefte. De cliënten hebben een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. De problematiek is veelal complex van aard en je werkt samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Je hebt contacten met onder andere ouders en verwanten, begeleiding, gedragsdeskundigen, paramedici en specialisten uit het ziekenhuis. We maken gebruik van elkaars expertise en hechten belang aan intervisie. Wetenschappelijke ambities worden door ons ondersteund en je hebt op de lange termijn de mogelijkheid om je te specialiseren in specifieke doelgroepen/expertise.

Daarnaast zijn we een opleidingsinstelling en kun je bij ons de opleiding tot arts VG volgen.

Werken in de gehandicaptenzorg betekent dat geen dag voor jou hetzelfde is.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • een jaarcontract dat bij goed functioneren kan worden omgezet tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • mogelijkheid tot het volgen van de opleiding arts VG
  • flexibiliteit in jouw werkdagen en –uren;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 75 (maximaal €8.438,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur);
  • een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

We komen graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie hierover of deze vacature kun je contact op nemen met Madelon Toepoel, te bereiken via poli arts VG tel.nr. 0299-459 498

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature