Adviseur Kwaliteit en Beleid | 24 - 32 uur | Purmerend

Krijg jij energie van het ontwikkelen en implementeren van processen, procedures en werkwijzen op het gebied van kwaliteit en privacy wetgeving? Reikt dit bij jou verder dan standaardprocedures en wil je werken in een maatschappelijke organisatie? Dan komen we graag met jou in contact!

Een uitdagende veelzijdige functie in een dynamische omgeving, daar kun je op rekenen als Adviseur Kwaliteit en Beleid. Het team wordt ingezet op meerdere thema’s. Deze zijn elke keer weer anders, wat er voor zorgt dat jouw werk uitdagend blijft!

Patrick Website)

In deze mooie dynamische functie geef je advies en biedt je ondersteuning binnen de gehele organisatie waarbij het kwaliteitskompas gehandicaptenzorg van de VGN onze leidraad is. Jouw expertise is van groot belang om de kwaliteit van zorg binnen Prinsenstichting te borgen en te verbeteren. Het ondersteunen van de directie en het management op tactisch en strategisch niveau geeft jou energie. Denk hierbij aan beleidsontwikkeling, implementatie en evaluatie op het gebied van kwaliteit en beleid, in relatie tot organisatie ontwikkeling. Je leidt (complexe) projecten of werkt mee als projectmedewerker en weet goed de regie te houden op de processen en uitgezette acties. In deze functie biedt je continue ondersteuning in de beleid- en kwaliteitverbetercyclus, ontwikkel je procesbeschrijvingen en voer je incidentonderzoeken uit. Ook coördineer je audits, analyseer je deze, maak je het verslag en adviseer je over de uitkomsten hiervan.

Naast bovenstaande, houdt je je ook verantwoordelijk voor de borging van de privacy wetgeving binnen Prinsenstichting. Jij zorgt er samen met andere teamleden voor dat de AVG-wetgeving wordt nageleefd en ziet erop toe dat de privacy van persoonsgegevens in veilige handen is.

Het team
Als Adviseur Kwaliteit en Beleid werk je direct samen met zes collega’s. Je werkzaamheden bestaan voor circa 50% uit de adviseurs taken en voor 50% uit taken op het gebied van de privacy wetgeving. Je komt te werken in een divers team waar ieder zijn eigen aandachtsgebied en expertise heeft. Het team is verantwoordelijk voor de vertaling van wet -en regelgeving en kwaliteitseisen vanuit de brancheorganisatie, het zorgkantoor en inspectie naar de praktijk. Omdat een goede werk- en privé balans bij ons hoog in het vaandel staat, moedigen wij thuiswerken in combinatie met werken op kantoor zeker aan.

Deze functie biedt je veel mogelijkheden om te leren over deze dynamische sector waarin veel nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van zorg(vernieuwing)- en kwaliteitsbeleid. Het is een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde! En natuurlijk werk je met een doelgroep die je direct in je hart zult sluiten.

Daarnaast kun je rekenen op:

• een laptop en telefoon van de zaak;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing;
  • een bruto salaris tot maximaal € 4712,00 o.b.v. 36 uur (FWG 55). Het salaris is bespreekbaar, je wordt ingedeeld afhankelijk van je ervaring. Daarnaast word je salaris per 1 juni 2024 verhoogd met 2% en per 1 december 2024 nog eens met 2%;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • een leuke introductiebijeenkomst waarin je de organisatie en je nieuwe collega’s beter leert kennen;
  • een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij onze Brownies & Downies in Purmerend;
  • een voucher voor een gratis soep bij aankoop van een broodje in ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
  • via de werkkostenregeling de mogelijkheid tot het afsluiten van een fitness abonnement, bijdrage aan fiets of bijdrage aan andere zaken die jouw vitaliteit bevorderen (voorwaarden bij indiensttreding op te vragen);
  • een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste betrokken collega’s die graag van jou leren!

Je krijgt energie van procesmatig werken, met elkaar als team resultaten behalen en je wil graag met ons verder groeien! Je hebt bij voorkeur professionele ervaring in een soortgelijke functie in de zorg of maatschappelijke organisatie.

• kennis en kunde hebt op hbo-niveau (zoals b.v. beleid in de zorg, kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, MER, bestuurskunde etc);
  • ervaring hebt met stakeholdermanagement, projectmatig werken en kwaliteits- en beleidsontwikkeling;
  • bij voorkeur ervaring hebt als Privacy Officer of bereidt bent om dit via ons te gaan leren;
  • ervaring hebt met incidentonderzoeken volgens bijvoorbeeld de Prisma methodiek of Root Cause Analysis;
  • communicatief vaardig, besluitvaardig, initiatiefrijk en daadkrachtig bent.
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • positief bent en interesse hebt in ontwikkeling van organisaties en maatschappij.

Neem dan gerust contact op met een van onze huidige adviseurs. Linda (06 13381238) of Loes (06 13584706). Zij vertellen je graag meer.

Enthousiast?
Wacht niet langer en reageer op de vacature via de onderstaande button!

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat we de best mogelijke zorg aan cliënten leveren. Als Adviseur Kwaliteit, Beleid & Ontwikkeling lever jij hierin een belangrijke bijdrage. Wij zijn een organisatie die gelooft in de kracht van samenwerking.