Adviseur beleid, kwaliteit en innovatie | 28 - 32 uur | Purmerend

Reageer hier

Krijg jij energie van het ontwikkelen en implementeren van processen, procedures en werkwijzen op het gebied van kwaliteit en (zorg)beleid ? Reikt dit bij jou verder dan standaardprocedures en wil je werken in een maatschappelijke organisatie? Dan komen we graag met jou in contact!

Een uitdagende veelzijdige functie in een dynamische omgeving, daar kun je op rekenen als Adviseur beleid, kwaliteit en innovatie. Het team wordt ingezet op meerdere thema’s. Deze zijn elke keer weer anders, wat er voor zorgt dat jouw werk uitdagend blijft!

In deze mooie en veelzijdige functie geef je advies en biedt je ondersteuning binnen de gehele organisatie waarbij het kwaliteitskompas gehandicaptenzorg van de VGN onze leidraad is. Jouw expertise is van groot belang om de kwaliteit van zorg binnen Prinsenstichting te borgen en te verbeteren. Het ondersteunen van de directie en het management op tactisch en strategisch niveau geeft jou energie. Denk hierbij aan beleidsontwikkeling, implementatie en evaluatie op het gebied van kwaliteit en beleid, in relatie tot organisatie ontwikkeling. Je leidt (complexe) projecten of werkt mee als projectmedewerker en weet goed de regie te houden op de processen en uitgezette acties. In deze functie biedt je continue ondersteuning in de beleid- en kwaliteitverbetercyclus, stel je kwaliteitsrapportages op, ontwikkel je procesbeschrijvingen en voer je incidentonderzoeken uit.

Het team

Als Adviseur beleid, kwaliteit en innovatie werk je direct samen met zes collega’s. Je komt te werken in een divers team waar ieder zijn eigen aandachtsgebied en expertise heeft. Het team is verantwoordelijk voor de vertaling van wet -en regelgeving en kwaliteitseisen vanuit de brancheorganisatie, het zorgkantoor en inspectie naar de praktijk. Een goede werk- en privé balans staat bij ons hoog in het vaandel, daarom is thuiswerken in combinatie met werken op kantoor geen probleem.

Deze functie biedt je veel mogelijkheden om te leren over deze uitdagende sector waarin veel nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van zorg(vernieuwing)- en kwaliteitsbeleid. Het is een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde! En natuurlijk werk je met een doelgroep die je direct in je hart zult sluiten!

Ook kun je rekenen op:

• een laptop en telefoon van de zaak;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing;
  • een bruto salaris tot maximaal € 4.806,00 o.b.v. 36 uur. Het salaris is bespreekbaar, je wordt ingedeeld afhankelijk van je ervaring. Daarnaast wordt het salaris per 1 december 2024 verhoogd met 2%;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • een leuke introductiebijeenkomst waarin je de organisatie en je nieuwe collega’s goed leert kennen;
  • via de werkkostenregeling de mogelijkheid tot het afsluiten van een fitness abonnement, bijdrage aan fiets of bijdrage aan andere zaken die jouw vitaliteit bevorderen (voorwaarden bij indiensttreding op te vragen);
  • een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste betrokken collega’s die graag van jou leren!

Je krijgt energie van procesmatig werken, met elkaar als team resultaten behalen en je wilt graag met ons verder groeien! Je hebt bij voorkeur professionele ervaring in een soortgelijke functie in de zorg of maatschappelijke organisatie.

• kennis en kunde hebt op hbo-niveau (zoals b.v. beleid in de zorg, kwaliteitsmanagement, bedrijfskunde, MER, bestuurskunde etc);
  • ervaring hebt in kwaliteitsontwikkeling, dit is echt een pré! Evenals ervaring met projectmatig werken en beleidsontwikkeling;
  • communicatief vaardig, besluitvaardig, initiatiefrijk en daadkrachtig bent;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • positief bent en interesse hebt in ontwikkeling van organisaties en maatschappij;
  • bij voorkeur interesse hebt in het uitvoeren van (incident) onderzoek (volgens de prisma methode), of hier al ervaring in hebt.

Neem dan gerust contact op met één van onze huidige adviseurs; Linda (06 13381238) of Loes (06 13584706). Zij vertellen je graag meer.

Enthousiast?
Wacht niet langer en solliciteer via de onderstaande sollicitatiebutton!

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat we de best mogelijke zorg aan cliënten leveren. Als Adviseur beleid, kwaliteit en innovatie lever jij hierin een belangrijke bijdrage. Wij zijn een organisatie die gelooft in de kracht van samenwerking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer hier